May 7, 201411 yr comment_2742595 ja racunam da ce biti ispod cijene od ovih sto ce odustati,kao i za svaki koncert do sad,tu do dvije 'iljade.ako ne,svaka cast scholpp-u,ali neki drugi put
May 7, 201411 yr comment_2742652 debele postgoticarke>>>>>>zadrigli mejden fanovi svih uzrasta saberes 2 i 2 i bude ti jasno 'aj bolan samnom da se deremo farmer boys venom i slayer i da nam niko nista ne moze
May 7, 201411 yr comment_2742687 sranje je sto ima samo 3 sa prvog albuma, prvi sam bas volela, ovo ostalo mi je bilo jako dosadno...
May 7, 201411 yr comment_2742709 ne podrazumijeva se da su debele,sama vidi da sam taj pridjev uvijek dopisiv'o uz goticarke se donekle i podrazumijeva,ali kad vec udju u post fazu ili idu jos dalje ili se skresu i predju na elektro
May 7, 201411 yr comment_2742726 vidi se ko je covek profesionalac,jos malo da me odobrovoljis pa i da ti oprostim za SotS da se zategnu dva glavna hita: uh,14 godina kasnije jos ih vise volim najc: cu ne uklapas,ne zajebavaj
May 7, 201411 yr comment_2742727 ne zaboravimo Prized vidiš da sam ja okačio Till the Cows Come Home, neverovatno da je nije bilo na Tjubu
May 7, 201411 yr comment_2742728 prastam ti svu ruznu proslost ali samnom picko da idemo na tarju i u pauzama pjesama da se deremo u prvim redovima SPRM KIPS FLAAAAAJING da nas gaze debele postgoticarke i na kraju veceri da se izljubimo sa bratom scholpp-om bice to dobra noc predosjecam imam osjecaj kad mu budem dao original odr sajda da ce da me potapse po ledjima i da mi kaze: "ne srecu se ljudi kao ti svaki dan" i dalje ja mislim da ja jedini nasvijet imam ful koncert u kelnu,i to sa vive zwei na VHS-u,cuvam kao oba oka u glavu,i cuvam i orion videorikorder,kad odem u nk pristekam i placem od srece kao malo dijete vodite me u bolnicu Edited May 7, 201411 yr by BLAGOJE
May 7, 201411 yr comment_2742729 samo početak ovog albuma >>>>>>>> idemo da vičemo AJ HOLD ON A ROKIN ČER AGEN END SVING LAJK A DOKTRINER AGEN ON TINGS DET VONT BI SOU AP EN DAUN DEEEEEEEEEJ BAJ DEEEEEEEEEEEEEEEJ OL NAJT LONG
May 7, 201411 yr comment_2742732 FB>>>>>>>>>>>>>>>sve nasvijet znas ti bolan da sam ja slus'o ova sranja sa tarjom zbog njega VIT GRAUND AP NEJMZ END PLASTIK SRDZERIIII
August 6, 201411 yr comment_2761709 http://www.blabbermouth.net/news/nightwish-drummer-jukka-nevalainen-forced-to-take-break-from-band-due-to-health-issues/