Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

Ma ajde priznaj coveku da ga zajebavas icon_smile.gificon_wink.gif

• Replies 2k
  • Views 211.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• and its only $85..

• excel fan
    excel fan

A sad deo istorije,u pitanju je 1988 godina.Cale bio u Americi i svom malom zabludelom sinu metalcu doneo ovo cudo>Jedina majica koju sam sacuvao iz tog peridoa a da je nisu keva ili baba nosile po

• Kad moze Hetfield, mogu i ja   Mjesec dana od dana narucivanja i nakon duge prekookeanske plovidbe, danas mi je konacno stigla Ghost majica:    

Kupio sam dux Puritanical Euphoric Misanthropia od DB icon_rockdevil.gif

Znam ljude koji ce prije dati novac za majcu nego li disk, sto je cist primjer pozerisanja. Hoces da te neko vidi u majci benda, pa da kaze: "Vidi ova/ovaj slusa Metal icon_rolleyes.gif

• Author

Cekaj,a sto je to pozerisanje? mad.gif

Ja npr. nosim takve majce/dukseve zato sto volim da ih nosim i nosim ih bez obzira dal' sam u nekom drustvu koje slusa metal,narodnjake,techno i sl. ili sam kuci,u gradu,na fakultetu,kod rodjaka,u prodavnici,kod zubara...

Boli me kurac dal' ce me neko primetiti u tome ili necu i sta ce reci zato icon_rolleyes.gif

Znam ljude koji ce prije dati novac za majcu nego li disk, sto je cist primjer pozerisanja. Hoces da te neko vidi u majci benda, pa da kaze: "Vidi ova/ovaj slusa Metal rolleyes.gif

A ja znam ljude koji sami prave majice i rezu diskove...do jaja su pozeri icon_rockdevil.gif

Ja npr. nosim takve majce/dukseve zato sto volim da ih nosim i nosim ih bez obzira dal' sam u nekom drustvu koje slusa metal,narodnjake,techno i sl. ili sam kuci,u gradu,na fakultetu,kod rodjaka,u prodavnici,kod zubara...

Boli me kurac dal' ce me neko primetiti u tome ili necu i sta ce reci zato rolleyes.gif

pivopije.gificon_rockdevil.gif

boli me qrac da li ce da me vide u majici ili nece!!!!

• Author

Naravno fuck that,ali ti meni jos nisi rekao zasto je to pozerisanje? icon_rolleyes.gif

A, ti meni reci, zbog cega si se pronasao u mojim rijecima? icon_smile.gif Kako nije pozerisanje ako ces prije dati novac za majicu nego li za disk iste cijene? Covjece, imam masu primjera kojima ovo mogu da potvrdim.

Boli me kurac dal' ce me neko primetiti u tome ili necu i sta ce reci zato rolleyes.gif

LAZARE! TI SI TAKO JEBENO U PRAVU!

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Ej Lazare zaboravio sam reći da bih ti dao majicu od SIX FEET UNDER (XL), pun mi je kurac te majice,pa da dočekuješ pacijente u njoj...

• Author

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

To sam cekao vec godinama icon_smile.gif

Ajde ako dolazis sutra na svirku u Enter ponesi je icon_wink.gif

pivopije.gif

EDIT:@dragon heart:stvar je nadam se resena pivopije.gif

E,da,i ovo:

LAZARE! TI SI TAKO JEBENO U PRAVU!

icon_rockdevil.gif  icon_rockdevil.gif  icon_rockdevil.gif

Naravno icon_cool.gif

Ja sam uvek u pravu icon_smile.gif

Edited by LazaGNR

daću je MEGGY pa neka ti je ona prosledi...

...LAZARE

• Author
daću je MEGGY pa neka ti je ona prosledi...

Ufffff...

Da li ti mislis da je to pametna ideja? ph34r.gificon_uhoh.gif

Ako ne dobijem tu majcu ustrojicu i nju (sto ce eventualno nesto uraditi sa tom majcom) i tebe (sto si joj dao to) icon_twisted.gifviolent.gificon_rockdevil.gif

Stigao je dux DB-puritanical!!!!! Keva mi je rekla kad je videla:''Nemoj da ga nosis u skolu''! icon_mrgreen.gificon_smile.gif

Stigao je dux DB-puritanical!!!!! Keva mi je rekla kad je videla:''Nemoj da ga nosis u skolu''! icon_mrgreen.gificon_smile.gif

Nemoj stvarno ako hoces dobre ocene. icon_mrtav.gif

Kako god da pogledas bolje je da duks takvog benda ne nosi icon_razz.gif

icon_mrtav.gificon_smile.gif

• Author
Stigao je dux DB-puritanical!!!!!

A meni Six Feet Under (Zorane,thanx pivopije.gif ) icon_rockdevil.gif

A meni Six Feet Under (Zorane,thanx pivopije.gif ) icon_rockdevil.gif

icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif

Tek sad vidim da imas warn icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif I to od sinstrela icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

otkud on da da warn icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Elem, ostala jos pantera icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ostale razdelio

• 3 weeks later...

znaci ljudi zna li bilo ko gde ima da se nadje neka Agent Steel majica ili duks mozda?