Posted December 23, 200519 yr comment_974250 Nocas ce mi docu-sijediti cemo zajedno na prozoru i pricati ce mi pricu svojom bijelinom izbrisat ce sve lose sto me dotaklo u protekla dva dana! Mrzim kad se los dan nastavi na sljedeci dan-kao jucer na danas-mrzim! I kad imate onaj nesnosni osijecaj da je sve sto radite krivo! Danas naprimijer-nisam vise mogla govoriti-jednostavno-nisam zeljela govoriti! Zeljela sam otici doma i uvuci se u krevet u neciji-ne ispravka-tvoj topli zagrljaj i ucinila sam to! Izasla sam iz ureda i polako hodala do auta! Polako sam i vozila drzala sam se u drugoj kroz cijeli grad-a nije bila guzva-ali mi se jednostavno nije dali koncentrirati a onda tamo na skretanju-pozeljela sam ne skrenuti-jer kad se vozim u zalazak sunca pozelim samo ici ravno-kao sto pozelim da je sve ovo misticna bajka pristala bih i na onaj period kad svi misle da je glavna junakinja mrtva jer na kraju cemo biti zajedno i sretni-zauvijek! Danas sam pozeljela ici ravno jer znala sam da me doma ceka prazan krevet-mrzim prazan krevet stala sam pod tus-poluhladan-boljela me glava jer mi je pao tlak! Zato sam se-izmedju ostalog i osijecala tako lose! Legla sam u zamracenu sobu naga-volim tako usnuti-tada najmirnije spavam! Sanjala sam ga-kako mi dolazi dolazi da me voli ovu noc! Znam da necu spavati nocas-ali znam i da cu se sutra ustati kao da sam spavala cijelu noc! Prosuti ce svoju svijetlost po mom bijelom tijelu i osusiti ce moju nevidljivu tugu-pijevati ce mi najmirisnije pijesme i igrati cemo se kao sto smo se igrali one noci-on i ja! One noci kada si me upoznao bila sam mijeseceva blizanka i nocas cu biti svoja i ispunjena ljubavlju-bratskom ljubavlju! Ali ta njegova ljubav-to je tek dio ljubavi koju ti osijecas za mene jer mi nismo bili samo ljubavnici-bili smo i brat i sestra i prijatelj i prijateljica-i muskarac i zena i dvije izgubljene polovice u tihoj noci! Onoj istoj noci kada si me imao kao niko do sad! Zapocelo je u proslosti i jos uvijek traje-kao nikad do sad!
December 23, 200519 yr comment_974600 mnogo si me zbunila, ali ti ne znam tačno reći zašto razmišljam o tome otkad pročitah ovo. kad skontam, reći ću ti. btw, mnogo su ti dobre mušice
December 24, 200519 yr comment_974806 pa da malko je zbunjujuche posebno na kraju... khmmm elle objasni de ti ovo... a da muhe rulz... bolje su od bradlijevog swrshawca...
December 24, 200519 yr Author comment_974864 Zar je toliko zbunjujuce, mile moje.... Ye8iga, zaboravih da napomenem: ''Da bi shvatili poentu ove pricHe-pozeljno je da text procHitate najmanje 6 puta'' ps: bzZzz....
December 24, 200519 yr comment_974896 mani je toliko dosadno da ne kapiram bas sve. zbunio sam se i ja. ali nazalost nemam vremena da citam vise puta...zao mi je, a cita mi se. svidja mi se! i nisam mislio da mi je prica dosadna nego je meni dosadno...smoren sam... Edited December 24, 200519 yr by GothicWraith
December 25, 200519 yr comment_975651 sad ti odgovaram na zbunjujući način. ovako... ti i osoba A se volite. zapravo, ti njega voliš, a on tebe ne. hm... ipak, ti voliš osobu B, koja te voli manje od osobe A. čak ovoliko si me zbunila Edited December 25, 200519 yr by black_swan
December 25, 200519 yr comment_976081 Tako ti je to kad se spandjash sa svojim prijateljom, a onda ti on priraste josh vishe za srce...
December 29, 200519 yr Author comment_979189 JA NIŠTA NE VIDIM. OPET, ELLY Awwwwwww! Pa tebe sam cHekala da se javisH! Velika puFa mome drugu! i opet....
January 11, 200619 yr comment_991664 lezes da spavas, sanjas ga iako ne spavas a ustajes odmorna... Kazi mi na kojim si ti drogama, ocu i ja da sam u takvom tripu...
January 12, 200619 yr Author comment_992860 Nisi skontala poentu-moje pricHe zato odye8i.... Droga = BVD! i opet *blondie!