October 30, 200816 yr comment_1784700 Ovo se nece posetiti...salim se naravno do jaja matori, vidimo se sutra na istom mestu! Edit - posto je nova stranica da se vidi plakat jbg.
November 11, 200816 yr Author comment_1793496 Eto od danas smo again in Studio. Nastavljamo ono sto smo zapoceli. Bice valjda nekih informacija uskoro,ali valjda !
November 28, 200816 yr comment_1806335 O Ilija sta se radi matori ? Pa ajde javljaj za ovu svirku sto nadolazi , mora pre toga nesto da se popije
November 28, 200816 yr Author comment_1806400 Pozdrav ! mora,mora evo cekam da mi jave s kojim bendovima sviramo,pa da lupim ovde informacije. ali za sada samo mogu da kazem da ce sigurica biti promocija albuma,tako da cemo deliti sve i svashta !
November 30, 200816 yr Author comment_1808513 Da,zaboravih da kazem... Zavrshili smo snimanje novog albuma,ostao samo josh mix koji ce biti gotovo za jedno 2-3 nedelje do kraja decembra cemo vec poceti da saljemo promo diskove labelima. Eto,mali info dok ne izadje A.V.O. album,a kad nadjemo label za drugi onda cemo bachiti info na net i pesme,kricemo sve do tada kako bi smo odradili promociju ovog prvog. Toliko od mene, srecan Vam prvi decembar !
December 5, 200816 yr Author comment_1812299 17.12.2008. Beograd - Club "Dangooba"METAL SOUND FESTIVAL DOOMRASH EUTHERPYA SOUND ELEVEN SANGRE ETERNA Prva promocija "Amor Vincit Omnia" albuma u Beogradu,delicemo svashta nesto. Dodjite da gothicarimo tugedr ! Edited December 5, 200816 yr by - Trinitus -
December 5, 200816 yr comment_1812337 Sad sam pogledao malo vaš sajt i mogu reći da mi se sviđa kako zvuči bend i dobre su vam kompozicije, za razliku od patetičnog spota čiji scenario nisu mogli da povade ni snimatelj, ni montaža (ili režija, kako kome drago). Šta će vam ono ljudi u životu? Snajka koja trčkara za mladićem, pa se nešto tripuju, pa opet zajedno do kraja veka. Bolje da ste se snimili samo vio muzičari u garaži ili nekoj šumi kako svirate, nego što ste pravili scenario. Ovo su naravno, dobronamerne kritike, ne mislim ništa loše i želim bendu sve najbolje, a možda se i prošetam na svirku, obzirom da mi se zvuk sviđa.
December 5, 200816 yr Author comment_1812350 Ma,opusteno matori,nisi ti ni prvi,a ni poslednji,a i svaki put je kritika dobro doshla. Eto cisto da svima pojasnim : Imali zakazano snimanje i pevach nas je napustio na prcokevu vremena pre snimanja spota,tako da nisam hteo da ispadnem debil i da na njegove snimljene vokale na pesmama ja izvodim kerefeke i da se gubim. Zato smo morali da odradimo takav spot kakav jeste i posto se potrefilo da imamo instrumentalnu numeru na albumu morali smo snimiti spot za istu i da pricu pravimo i smishljamo na snimanju. A spot nas je izashao nula para,tako da kakav god da je - nama je dobar jer smo dobro proshli,nazalost nece svako tako misliti jer nije on morao da se cima koliko i mi,nego je samo otvorio browser i otishao na youtube.Ali opusteno nadoknadicemo vam sledece godine,za drugi album cemo snimiti 2-3 spota , ali o tome tek posle izlaska "A.V.O." albuma.Nije da se vadim ili sl. ,nego nikad niko nije pitao. Hvala na kritikama bro' pomaze to nekad ! Edited December 5, 200816 yr by - Trinitus -
December 5, 200816 yr comment_1812375 nazalost nece svako tako misliti jer nije on morao da se cima koliko i mi,nego je samo otvorio browser i otishao na youtube. Znam ja da je najlakše otvoriti you tube i kritikovati, naspram cimanja oko snimanja spota. Htedoh da kažem da je nekada bolje samo snimiti muzičare kako sviraju stvar i to brzo, dinamično i lepo izmontirati u produkciji (naravno, treba da i snimatelji znaju šta rade i da ima puno dobrih kadrova) i tako može da ispadne ekstra zanimljivo za gledanje iako nema nikakve radnje. A nisu ni neki strani spotovi ništa posebno, mada mnogi od njih umesto priče imaju samo motive (tipa, devojka okrenuta leđima gleda u horizont) i tim motivima pokušavaju da dočaraju neku simboliku, pošto več nemaju nikakvu ideju za priču. Ali i to može da ispadne zanimljivo, to miksanje (samo njima) simboličnim kadrovima sa muzičarima. U svakom slučaju, vidimo se možda na svirci. Sve najbolje!
December 5, 200816 yr Author comment_1812380 Ma,opusteno matori,razumem te. Mada,evo, ja ti iz iskustva kazem,uvek bi se nashao neko ko bi pitao " A zasto ona gleda u horizont? Zasto nema price? " hahah,al jbg,zato kazem uvek je kritika dobro doshla. Navikli smo Dodji,delicemo diskove i zajebancije !
December 5, 200816 yr comment_1812381 uvek bi se nashao neko ko bi pitao " A zasto ona gleda u horizont? Zasto nema price? Onda mu ti kažeš "Kako ne razumeš? Ne gleda u horizont, ona je slepa. Glup si, ne razumeš ti umetnost". :) Ajd'.
December 5, 200816 yr comment_1812484 ...pevach nas je napustio na prcokevu vremena pre snimanja spota... :) ) :) Eh, strasno, ali bolje sto je izasao :P
December 6, 200816 yr comment_1812968 METAL SOUND KONCERT: Danguba 17.12.2008. Početak u 21:30h SANGRE ETERNA Dark metal (promocija albuma "Amor Vincit Omnia") DOOMRASH (Sentenced, Paradise lost+autorske) EUTHERPYA Neo Classic Gothic metal SOUND ELEVEN Modern metal Ulaz: 100 din METAL SOUND KONCERT: Danguba 17.12.2008. Početak u 21:30h SANGRE ETERNA Dark metal (promocija albuma "Amor Vincit Omnia") DOOMRASH (Sentenced, Paradise lost+autorske) EUTHERPYA Neo Classic Gothic metal SOUND ELEVEN Modern metal Ulaz: 100 din
December 6, 200816 yr comment_1813243 ma ovako super zvucite ja kad sam vas cula u Beceju,sa tvojim vokalom,ostala sam bez teksta samo napred i vidimo se u Dangubi