Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 436
  • Views 47.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• - Trinitus -
    - Trinitus -

EASTERN PROMISES TOUR (SWEDEN)   SANGRE ETERNA & ROZENHILL   Objavljeni su neki datumi,jos par komada da se samo potvrdi i to je to:   12 May 2010 - Umeå 13 May 2010 - Östersund 14 May 2

• Guest Administrator
    Guest Administrator

Zvale vas Suicide Girls , rekle vam da im vratite sminku ! Brate koliko kreona

• Evo da prvo ovde objavim :   "Sangre Eterna is proudly endorsed by ROTOSOUND"   Dobili smo endorsment giganta.Jedini bend u ovom delu Evrope,danas krecemo sa promocijom tako da nas ceka dosta posl

comment_1750531

Ja baš nisam hteo da bacam oči, al sam bacio uši... Skroz korektno mi zvuči ovo što čujem, mada ne bih previše da komentarišem, jel ne volim da komentarišem samplove, mada mi je prvi utisak skroz ok.

Pošto će album uskoro, ja ću tada malo "rećitije" da se oglasim.

EDIT: I spot je super, verujem da nije imao neki budžet, stoga izgledado jaja!

Edited by Vic Mackey

• 3 weeks later...
comment_1765248
Pozdrav ljudi,

Samo da kazem da u cetvrtak krecemo sa snimanjem materijala za drugi album ("Asphyxia"). Jos uvek cekamo da nam label kaze release date za prvi album,tako da cu postovati ovde info cim saznam nesto.

Sve najbolje,

Poz.

:pivopije:

Jebo mater, vec drugi sniamte a ovi jos uvek kilave oko izdavanje prvog. Neka, bitno je da se radi. Uglavnom, SRECNO sa snimanjem, nadam se da ce sve teci kako treba! :pivopije:

• Author
comment_1765306

Gde si brate :pivopije:

valjda su likovi skontali da smo hevi metal drolje,pa nas jebu sa svih strana ! :) hahahah .Salim se,naravno. Jbg,mi smo nashe obaveze odradili josh u maju ove godine,delay izdavanja je njihova krivica,jbg. Najavili su ga na sajtu,e sada kad ce izici,jebaj ga,nemam pojma. Cekam odgovor !

Machko hvala,pa se cujemo kad ovo CHUDO stigne ;)

Aj srecno na svirkci,polupajte beogradjane :)

• 3 weeks later...
comment_1780798

Pogledah klip!

Nisam ocekivao bas ovoliko moderan zvuk hehe.

Generalno mi je OK - aranzemanski standardno (strofa/refren/strofa), "catchy" melodije, itd...sta vise da ti kazem :)

Ko voli nek izvoli! Ja kao sto verovatno svi znaju ne slusam ovakvu vrstu muzike, ali kvalitet je tu svakako, to se da cuti!

comment_1780811
E,miki hvala !

Jbg,sve je to za nas hevi metal drolje :)

Ako budesh mogao svrati na probu !

Ma da hahaha :)

E ajde gledacu samo je problem sto ja radim kao tonac sutra uvece pa ako se probudim na vreme onda dolazim, a ako ostanem kasno, onda jbg...U svakom slucaju cujem se ja sa Saletom, pa se valjda onda vidimo u Nedelju, pozdrav!

• Author
comment_1783401
Next gig :

17.12.2008. - Metal Sound - Club "Danguba" - Beograd

SANGRE ETERNA

Trebalo bi da to bude promocija albuma,ali sve zavisi kad ce diskovi stici u Srbiju,tako da cu javiti za mesec dana sve.Ako stignu,podelicemo nekoliko diskova za dz,ostale cete moci kupiti za male pare,bice i postera i tako nekih zajebancija koje ce ici gratis uz kupljini disk!

josh javljam !

Edited by - Trinitus -