January 6, 200620 yr Author comment_985246 No, she was 8 in first movie. In this sequal she is more 18 than ever. Good guess... Edited January 6, 200620 yr by Angel of Sorrow Report
January 6, 200620 yr Author comment_985255 nemoj da mi incorporated zakopamo tebe alive.... Buried alive by love.... Report
January 6, 200620 yr comment_985268 Smooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Report
January 6, 200620 yr comment_985380 Metaaaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Timmmmyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Report
January 6, 200620 yr comment_985570 nisam ljubitelj ali kako mozete da pljujete ovde ko sumanuti a na ostalim gotik kashama da kulirate... marsh spameri, ostatak ovog foruma vas cheka Report
January 6, 200620 yr comment_985600 Ono, my love story opet. Razumem ja to sto si ti zensko i sve, ali ... ne moras ti obavezno da pises balade. Suny, brate pusti devojku, nije zanimljivo nju zezati. A i vi ostali, sta ste se koji kurac okomili, napisala je losu pesmu, i ? Nije to razlog da spamujete temu. Uostalom sta koji kurac radi onaj retardirani Lestate? Zasto ne cisti ove spam postove? Report
January 6, 200620 yr comment_985689 Verujem da ću završiti zakopavajući tvoj grob ako ne prestaneš da mi spamuješ temu. Uuuuuuu jeboteee.. :ШОК: Report
January 6, 200620 yr comment_985691 @ Ivan_Creed Ne, nisam siroma'... samo živim u bulja zemlji Ma, mislio sam u odnosu kako ljudi i nasta trose pare, nije prilika.. osim ukoliko individUJa JE racionalna i zna kako da raspolaze sa 'ekonomskim sredstvima', u smislu da se ne trosi za cigare ako se nema ili zaradjujem 200e a potrosim 350e.. tako nesto! Mada, mozes da pises Hauadu i sredice nigga nesto.. Report
January 6, 200620 yr comment_985798 E, tvoje agrokriptično pisanije me ubija u pojam Hvala za prelog da pišem crnji Hauardu Report
January 6, 200620 yr comment_985815 Ok, ne morate da urnishte svaku temu Nije u redu. Devojka pokushava i nastoji da se popravi, a ukoliko ne dobije konstruktivne kritike, nece to ni uspeti. Ono shto ti zameram- sama pesma je napisana u takvom duhu da su rechi : energija, lazh... previshe rogobatne, nekako se prosto ne uklapaju. Previshe je nekako "pricham ti prichu" ,tj kao da si doshla i svojoj ortakinji preprichavala kako si svu energiju utroshla u kretena. Banalno predstavljam, ali otprlike. Report
January 7, 200620 yr comment_985994 E, tvoje agrokriptično pisanije me ubija u pojam Hvala za prelog da pišem crnji Hauardu Ja mislim da imas sanse da ako mu pises da nesto uradi! Reci nesto u fazonu kako si pod opresijom za free speech ili tako nesto - u njegovom fazonu. I izbaci R kada izgovaras njegovo ime, pa znas valjda da je on nigga-jew iz NY i kaze Haaua(u)d.. @VeronikaJeUSadoMazoFazonuIOnaToVoliDaPrimenjuje - tema je urnisana samim time sto je otvorena. Report
January 7, 200620 yr comment_986009 @ivan creed - ima tu istine Edited January 7, 200620 yr by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Report
January 7, 200620 yr comment_986509 Po meni je ova pesma praznjikava,uopste ne ostavlja neki jak utisak kada se procita...Ne svidja mi se bas nesto.. Report
January 7, 200620 yr comment_986663 Nemoj da ti maca dođe na vratanca... Stekaro! Zasto meni ne posaljes macku. Bolje macora, Leposava je u celibatu poslednjih pola godine, trebaju mi macici. Report
January 7, 200620 yr comment_986724 Ubistvo Da, stojim sa druge strane, kao i uvek. Da li bi te moji koraci podsetili na nešto? Da li bi te moje oči zaustavile na mestu, Ili bi otišao bez osvrtanja na prošlost? Kako vreme prolazi i osećanja blede, Srce slabije kuca prateći nevreme, A sećanja posvećena tebi polako tonu U more laži i potrošene energije. Nikad više se neće pokrenuti Onaj osećaj ljubavi što vreo je bio Samo onda kada prizor bi poznati U mojoj duši latice ruže otvorio. Ali srce i dalje laže i uverava telo, Mrak u meni pretvara u prividnu svetlost... Ipak, sve što jednom beše u njemu Sada je trulo i sahranjeno zajedno sa tobom. Pa ok za neki Dara bubamara (sta vec ) gotik fazon Gotima ce da se svidi, pogotovo ovo "Sada je trulo i sahranjeno zajedno sa tobom" Report
January 9, 200620 yr comment_988004 e, sonjice, malo je kontradiktorno da se zoves 'dark', a da na slici stojis nasmejana za reklamu za colgate herbal.... Report