Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 317k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја сам не бих био толико лицимеран као неки људи овде. До јуче им је Кан био бог и батина, реченице су се кретале од - "Какав јединствен вокал, то нико други нема, Камелот не би био исти бенд без њега

• Night Prowler
    Night Prowler

Gamma Ray je keva i za Kamelot i HammerFall i sve sto si naveo osim Gardijana s kojima su otprilike u istom rangu.

• Alison_Hell
    Alison_Hell

necu smrdljivog Fabija

comment_1619117
Nemoj od mene da trazis to, leba ti, znas da se ja i ovako jedva snalazin na kompujteru! :D

Dolaz' u PN pa cu ti narezem bre! Ajd' sta ti fali da skoknes?

Pa jes, skokni ti do mene... Da vidiš koliki je to skok. :P

Meni je upload ocaj, kacila bih ja...

Mada pogledaj po blogovima sigurno se pojavio vec i na rapidu ;)

Vrlo ste uslužni, mlada damo. :D

comment_1619219

covece zabrinjavas me, ako ne umes da skines preko torrenta reci da ti objasnimo, ne znam zasto bi zajebavao nekoga da uplouduje to kad ce ti se skinuti za manje od pola sata...

KOJI JE PROBLEM ???

Ako ti imas neke uvrnute principe ne vidim zasto bi neko gubio vreme zbog toga :)

nista licno al stvarno mi nisi jasan :)

comment_1619233

Znas kako, ljudi se radije cvrsto drze onoga sto im je poznato. Mislim, covek je mozda navikao samo na rapidshare (u vecini slucajeva sa njega se brze skida), ko ce se sad petljati sa torrentima, skidati program, mozda mu provajder ogranicava TORENTALSKI download......Mozda je i uplatio rapid pa k'o veli da se ne baci ;)

Kiddin' al' ozbiljno...

Sporo bre ovo nesto, oko 40, samo jedan tracker, ovaj drugi crko :mrgreen: U stvari, privatni je ccc

Edited by EnKi

comment_1619740
covece zabrinjavas me, ako ne umes da skines preko torrenta reci da ti objasnimo, ne znam zasto bi zajebavao nekoga da uplouduje to kad ce ti se skinuti za manje od pola sata...

KOJI JE PROBLEM ???

Ako ti imas neke uvrnute principe ne vidim zasto bi neko gubio vreme zbog toga :)

nista licno al stvarno mi nisi jasan :)

Objasniću ti jednom neke stvari. :)

Znas kako, ljudi se radije cvrsto drze onoga sto im je poznato. Mislim, covek je mozda navikao samo na rapidshare (u vecini slucajeva sa njega se brze skida), ko ce se sad petljati sa torrentima, skidati program, mozda mu provajder ogranicava TORENTALSKI download......Mozda je i uplatio rapid pa k'o veli da se ne baci ;)

Kiddin' al' ozbiljno...

Sporo bre ovo nesto, oko 40, samo jedan tracker, ovaj drugi crko :mrgreen: U stvari, privatni je ccc

pa ne znam, ja bi mu uploadovao ali imam 64 upload to bi bas potrajalo, a i siguran sam da ce se uskoro pojaviti po blogovima...

e sad ako nece da skida neka ceka :)

a moze i original da kupi :)

Molićeš na kolenima da ti oproste. :lol: Nema veze...

• 2 weeks later...
comment_1631865

zahvaljujem se na linkovima, redovno proveravam net za ovaj album i video sam torrent pre nekih nedelju dana ali pogledao sam samo prvu pesmu solitaire i mislim ja ma to je samo prvi disk... ali dobro skida se trenutno :D jedva cekam ovo da cujem