January 17, 200817 yr comment_1572925 Vidis to je taj duh metala, kada ljudi neznaju da nije bilo mr.Dickinson-a i ostalih jebaca na konjima ne bi bilo ni death metala. Hail death metal i prosuta utroba. Neka nam koljaci obasjaju put i mleveno meso za kobasice!!! HAIL!!!!!!! ps. da je Chuck Shuldiner danas ziv verovatno bi umro od sramote kada vidi da ima ovako zadrte fanove. [/quot Ja nisam prozivao Dickinsona,koji uostalom i nije jebach na konju i koji ima zavidne glasovne sposobnosti,i ti bendovi tipa Antologija pokushavaju da ga imitiraju,shto u vetjini sluchajeva nije uspeshno(daleko od toga)!!A mislim argument ti je extra u fazonu"da je Chuck Shuldiner danas ziv verovatno bi umro od sramote kada vidi da ima ovako zadrte fanove"....Mislim stvarno!!!! A i nisam neshto zadrt,mislim chuo sam sve mogutje bendove svih mogutjih pravaca!!! Sad shto gotivim Death,nema veze!!!!!!! Ne zelim da bacash hejt na mene,nadam se da je sve okej!!!!!!
January 17, 200817 yr comment_1572934 Samo ti slušaj šta voliš a zaobiđi ovakve bendove na forumu i na svirkama i svi sretni
January 17, 200817 yr comment_1572936 Ma decko ocigledno nema nista pametnije nego da pljuje bendove po forumu. Bolje osnuj svoj bend pa nam svima pokazi kako se to treba raditi, do tada zaobidji Antologiju i slicne bendove jer su to momci koji se trude da postignu nesto.
January 17, 200817 yr comment_1572940 Ma decko ocigledno nema nista pametnije nego da pljuje bendove po forumu. Bolje osnuj svoj bend pa nam svima pokazi kako se to treba raditi, do tada zaobidji Antologiju i slicne bendove jer su to momci koji se trude da postignu nesto. Ma imam ja vetj..Ako si blizu N.S mozesh da posetish!!!!!Dokaz da nisam zadrt!!Sviram u Hard n Heavy bendu!! Pobedili smo na par gitarijada!!! Sledetje godine se vidimo na zajecharskoj...
January 17, 200817 yr comment_1573019 O da siguran sam da ce te pokazati svima kako se to radi. Cemo!!!!Ali sigurno ne "ce mo"!!!!! Volish srpsku metal scenu,a ne znash srpski!!!!! E dobri stari metalu i metalci!! R.I.P
January 17, 200817 yr comment_1573030 O da siguran sam da ce te pokazati svima kako se to radi. Antologija tje sve da zajebe i napisatje najbolju baladu na svetu!!!!Hahahahahahahaha!!!!
January 17, 200817 yr comment_1573035 Antologija tje sve da zajebe i napisatje najbolju baladu na svetu!!!!Hahahahahahahaha!!!! BOGINJA Voleti tebe teško je bilo kao život roba, sluge nikad te nebi ja ostavijo noći nemogu zaboraviti duge. Ahahahahaha... Reci jednog od 10 novih hitova... Heh... SrBski... Nema sta! Ahahahahahaha... [samo copy-paste, nista vise]
January 17, 200817 yr comment_1573036 Antologija tje sve da zajebe i napisatje najbolju baladu na svetu!!!!Hahahahahahahaha!!!! Jesi li to sam smislio ili ti je neko rekao da to napises?!
January 19, 200817 yr comment_1574248 Jesi li to sam smislio ili ti je neko rekao da to napises?! Slushaj cara!!!! A kaze da preslushao antologijin album!!!!
February 1, 200817 yr comment_1582992 Odlicna svirka sinoc. Jest malo ozvucenje zezalo ali ne smeta, vazno je da smo se dobro proveli. Veliki pozdrav ekipama Eon-a i Aeternia sto su nas pozvali i vidimo se uskoro momci!
February 22, 200817 yr comment_1600681 Vlado,Igor i Duca ce odsvirati jedan akustik sesn na dobrotvornoj zurci u petak 29.02 Skupljaju se priloze za nase dvoje tesko obolelih sugradjana.
February 28, 200817 yr comment_1606500 Veliki pozdrav za bend.. Nije bilo shanse da dodjem na svirq kad ste poslednji put bili ali valjda ce biti prilike..
February 28, 200817 yr comment_1606542 Antologija je bezveze... Nista sto ranije nismo culi od gomile napaljenih bendova....
February 28, 200817 yr comment_1606614 Veliki pozdrav za bend.. Nije bilo shanse da dodjem na svirq kad ste poslednji put bili ali valjda ce biti prilike.. Naravno da ce biti prilike. Mora se jos malo srediti repertoar sada kada je Vlado uzeo sedmozicanu gitaru pa ce biti malo vise masti.
February 29, 200817 yr comment_1607249 Naravno da ce biti prilike. Mora se jos malo srediti repertoar sada kada je Vlado uzeo sedmozicanu gitaru pa ce biti malo vise masti. E to volim da čujem.
February 29, 200817 yr comment_1607370 :) fensi.. Uvek @starisloven bice mnogo dobrih stvari samo trebace vremena. Svi rade, pa to stvara veliki problem. Ali doci ce sve na svoje do maja tamo.
February 29, 200817 yr comment_1607425 E sad još Mladen da uzme 8-žičanu i da se prešaltaju na najgori black metal ha ha h ahaha
March 10, 200817 yr comment_1615874 Evo par novina u opremi grupe Antologija: ESP LTD Tama sa Bosphorus i Sabian cinelama Conklin (leva) Nova postava: