Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 704.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

Kafana>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>splav Juzni vetar ±∞ Zakleti roker i metalac= zutokljunac do 15 leta, ako se od 15 i dalje deklarise-sab

• Intelektualna elita tog vremena je mogla da bude samo istochno orijentisana jer je pochivala na uchenjima Karla Marksa. I da, svi tvoji idoli su tada okarakterisani kao takvi – kicherica/nizha forma u

comment_1890530

hahahahhaha

cist kult

inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao :lol: posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio :) :)

comment_1890545

Какав квлт :)

hahahahhaha

cist kult

inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao :lol: posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio :) :)

Нема бре журке без доброг народњака . Какав бре мјетал , какав денс . Без Томе то не може !

comment_1890658
hahahahhaha

cist kult

inace bejah na nekom rodjenadnu u utorak, i poceli su da pustaju ove fanku g i sl smarache, ali kad smo se ja i ortak dovatili kopjutera vtreli su se sve sami kultovi narodne muzike poput rada jorovica, miroslava ilica, baje malog knindze, tome zdravkovica, i slicno. mogu reci da sam vise nego uzivao :lol: posle su poceli da pustaju dimmmljene burgere i rammstein, i istog momenta sam otisao koliko sam se smorio :):)

Moguce zato sto svako ima razlicit ukus, tj. da si pustio CoB ili Moonspell ljudi bi se napalili (mislim, slican zvuk BranCi 'DeathOwl' Sovrlic)... :da:

U svakom slucaju, ne smeta narodna, samo da nije krsh poput JK i sl. osim ukoliko se ne snima to i pravi Agro momenat (moze i uz drogu, pa nek nam oci sjaje)!

comment_1890754

СОДОМИ ЕНД РАПСОДИ

\m/

Штета што спота нема ... Најбоља песма свих времена, свих жанрова и поджанрова те опојне уметности - музике.

Ваистину виртуози.

угасите интернет, забраните Металику, Карлеушу и Ајрон Мејден ... мислим, да снимају плоче и то.

\m/

v8pnp5.gif24dlqtl.gif161fck8.gif

Edited by Вуду Соло Неле

comment_1891455
Tesho pa zar se nije prodao, ovde? Vidi kako je narodno/domacinski izgledao u pochetku, a vidi ga sada, fura "drogiram se na skupim fancy splavovima" .

kao prvo na omotu prvog albuma je slikan u kravati i odelu i na svim nastupima od pocetka je bio lepo moderno obucen,ne vidim kako se je izdao

Ма Теша има прилично истанчан слух кад је у питању народна музика B)

hvala hvala

hahahahhaha

cist kult

svaka cast :pivopije:

Teso,odlicanizbor! Kakva divna pesma! :D Srce mi zaigralo odmah xD

lepo lepo :pivopije:

comment_1895988

Mica Trofrtaljka - Kolekcija 1968-1988 

01- Trofrtaljka
02- Davorike dajke
03- Moja roba moj ducan
04- Sela mala na putic
05- Cica iz Barica
06- Mica krojacica
07- Beži sido, Bog te vid'o
08- Ja sam novi vozac
09- Predem vunu i kucinu
10- Kondukter
11- Hoce deda malo meda
12- Nije kupcu verovati
13- Ja i dragi stupili u brak
14- Kad ne sadiš kako ce da nikne
15- Udri Milju po fitilju
16- Pevaljka sam od glave do pete
17- Muško mi treba
18- Mornar voli pucinu
19- Drž' se cerko tvrdog kursa
20- Milisave tugo moja
21- Dara Nijagara
22- Prijatelju Jerotije
23- Ah, sto nisi mali kunic
24- Jeremiji kunac do kolena
25- Rdavome kupcu i dlake smetaju
26- Ala volim dobru kuru
27- I labavi ume da zabavi

http://rapidshare.com/files/142266045/Mica_Trofrtaljka_-_Kolekcija_1968-1988__Upload_by_Stole_.rar

jedan best of :D

comment_1896017

"Traže selo da ostavim,

Da osetim život grada,

Al ja volim kad pred zoru,

Kučina ubada."

ala volim dobru kuru po dva tri put na dan / to skida temperaturu ko dlanom o dlan

Edited by Mita