October 14, 200717 yr comment_1513427 Aaaa pa ako su u pitanju stari koncerti imam ja 5-6komata, neki su iz 87-e , neki su malo stariji, pa ima onaj oficijalni sa mor-a 94e itd.OVi na sajtu su noviji cini mi se ...
October 22, 200717 yr comment_1517719 Bice! Samo mi se malo ne svidja sto Chuck prica kako slusaju trivium i ostala nu govna... al videcemo. Nadam se da to nece imati uticaja na njih... ma ne moze da ima naravno .
October 23, 200717 yr comment_1518283 Nadamo se, nadamo se.... Nešto se razmišljam kako bi bilo dobro videti ovaj bend na Legacy Festivalu. To bi bio pun pogodak. Verovatno će bend praviti (možda, ne znam, ne pratim) turneju za novi album kao i većina zadnjih godina, i weeee!!! Ajde Frubi, možeš ti to
October 23, 200717 yr comment_1518306 Mogu ja da nije i nekih drugih ( da kazem pogubnih ) faktora ... Zamislite krecu da sviraju Legacy, vatromet krece , krece ludnica .... ahhh ne mogu to da zamislim )) ubhahhahahahaa
October 23, 200717 yr comment_1518310 KAko bre možeš toliko da potpaljuješ... Zar se i tebi ne gledaju??
October 23, 200717 yr comment_1518312 Jok mi se ne gledaju, nego rekoh postoje odredjeni faktori zbog kojih je dovodjenje testamenta dovedeno u pitanje...
October 23, 200717 yr comment_1518358 Pa prosto, resis te odredjene faktore i dovedes Testament i to je to
October 23, 200717 yr comment_1518381 PA samo da dobije na lotou hahaha Ja bash sada uzo da slusham Ritual jer sam ga najmanje slushao i mogu vam reci da je ovo mozda najbolji album:(
October 23, 200717 yr comment_1518385 Pa moze se reci. Mada kada je u pitanju Testament tesko je izdvojiti najbolji album.
October 23, 200717 yr comment_1518771 Мене исто занима како ће звучати нови албум и волео бих да га заврше већ једном. Надам се да ће бити жесток као "Окупљање" и, наравно, да ће доћи код нас.
October 23, 200717 yr comment_1518800 Ево по стоти пут ћу написати да ми је THE GATHERING стварно најбољи албум, јер је онако модерно трешерски орјентисан, и надам се да ће и овај нови бити тако зајебан, али опет за то им требају Ломбардо, Ди Ђорђо и Марфи, зар не?
October 25, 200717 yr comment_1519452 SAmo di djordjo im treba, OK je james i lombardo, ali ok su i bostaph i piterson i skolnik, tako da jbg. james i lombardo mogu da otpadnu :)buahhha.
October 25, 200717 yr comment_1519569 ma kakav bre lombardo. GENE HOGLAN!!!!!! Ja se nadam da bude mešano kako su rekli čak i erik. da ubace neke moderne elemente i da ih ukombinuju sa starim fazonom i da budu za nijansu melodičniji kao na prvih 5 albuma. vi baš želite kopiju gathering-a. ne bi bila fora. on je jednom bio i bolje da ostane kao jedan.
October 26, 200717 yr comment_1519919 Ја се не бих жалио да ураде мешавину "Окупљања" и старијих ствари. Шта год да ураде хоћу елементе "Окупљања" на новом албуму!
October 26, 200717 yr comment_1520001 @Bananaman: не брини се морбиже, биће елемената са гедеринг-а, то сигурно
November 1, 200717 yr comment_1524502 Evo, ja sam se naslušao svakakvih pohvala o bendu Testament, ali nikada još nisam imao priliku da čujem neki album od njih. Pa, rekoh, da vidim ovde šta bi mi drugi predložili. Mislim, odgovarao bi mi bilo koji skroz thrash metal album od njih, ali šta bi bilo najprikladnije nekome ko kod Metallice i Megadetha preferira Black album i Countdown to extincion. Razmišljao sam o Practice what you preach, ali nisam siguran.
November 1, 200717 yr comment_1524582 Evo, ja sam se naslušao svakakvih pohvala o bendu Testament, ali nikada još nisam imao priliku da čujem neki album od njih. Pa, rekoh, da vidim ovde šta bi mi drugi predložili. Mislim, odgovarao bi mi bilo koji skroz thrash metal album od njih, ali šta bi bilo najprikladnije nekome ko kod Metallice i Megadetha preferira Black album i Countdown to extincion. Razmišljao sam o Practice what you preach, ali nisam siguran. Uzi lepo Legacy, pa onda uzmi lepo celu diskografiju pa onda redom :)buhahahha.
November 2, 200717 yr comment_1525371 Evo, ja sam se naslušao svakakvih pohvala o bendu Testament, ali nikada još nisam imao priliku da čujem neki album od njih. Pa, rekoh, da vidim ovde šta bi mi drugi predložili. Mislim, odgovarao bi mi bilo koji skroz thrash metal album od njih, ali šta bi bilo najprikladnije nekome ko kod Metallice i Megadetha preferira Black album i Countdown to extincion. Razmišljao sam o Practice what you preach, ali nisam siguran. Као што су ти већ рекли ови горе, РИТУАЛ је скроз у том фазону, мада ја бих ти препоручио да чујеш све, јер је кроз периоде јако разнолик бенд!