Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

Al' su poludeli sa trejdovima:

 

Rockets' Brooks traded to Suns

Suns get:

• G Aaron Brooks

Rockets get:

• G Goran Dragic

• Future first-round pick

 

 

----

 

Rockets' Battier traded for Thabeet

Grizzlies get:

• F Shane Battier

• G Ish Smith

Rockets get:

• C Hasheem Thabeet

• Future first-round pick

 

 

 

Boston je baš oslobodio mesto za Krstića, pošto su trejdovali i Erdena.

Edited by trenje

Share this post


Link to post
Share on other sites

@trenje: ni meni to nije jasno. proshle godine igrach koji je najvishe napredovao. aj kapiram da ce vamo nesh u penziju brzo, ali ko ce u hjustonu biti prvi plej sad, lauri ili dragic? mislim da nijedan od njih nije dorastao tome.

 

@stolet: lendri je u nju orleansu.

Edited by SkullKrusheR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, sad sam video :D

 

Lawry će biti prvi plej, igra dosta dobro ove sezone, za razliku od Brooksa, koji je bio povređen i nije imao niti jednu dobru utakmicu otkad se vratio u tim, izgleda da je vlasnicima dosta, očito planiraju da se bore za plej-of.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eno Howard popizdio na saigrače sinoć, izgubili kod kuće od Sakramenta (koji je igrao bez Evansa i Landry-ja btw) mhihi.gif

 

Howard polako postaje Shaq. Kezi se stalno, kao sve je ok i onda onako podmuklo udari nekog. I verovatno ce otici u LAL :bigblue:

 

Meni je bezveze trejd Davis-Williams. Baron bas dobro igrao ove sezone, pogotovo je bila dobra uigranost njega i onog supka Griffina. S' druge strane, Mo je precenji supak, koji cesto zna da zataji...

Edited by Zoidberg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobili su i Moon-a Clippersi. Davis jeste 300 puta bolji plej od Williamsa, Mo ne bi ni bio neki poznat igrač da nije bilo LeBron-a u Klivlendu koji ga je hranio loptama na trojci. Clippersima trebaju bekovi i krila, imaju dva odlična (krilna) centra Kamana i Griffina, Gordon je dobar bek, ali treba im još neko. Sad su za odličnog pleja dobili osrednjeg/lošeg pleja i osrednjeg beka, ne znam na šta će to ispasti, ko će im sad organizovati napad ne znam :)

 

Landry za Thorntona je dobar trejd za New Orleans a ne vidim da je nešto genijalan za Kingse. Thornton jeste odličan za ulaze, ali New Orleans ima još par igrača koji to mogu, pa im neće mnogo faliti Thornton, ali Landry će im mnogo pomoći jer je West često zauzet igranjem dalje od koša a Landry skače kao magare, mada nije posebno visok jak je kao - magare :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbt pomislih lud ovaj Zoidberg kad Bena Wallace-a hvali :D Kad ono - Gerald Wallace icon_smile.gif E to je igračina, ništa nemam protiv Bena, ali star je i ne igra više kao nekad. Gerald je odličan igrač, ali je mnogo lošiji ove godine nego prošle, mada moguće da je to trenerski problem, Šarlot bi trebao biti bolji nego što jeste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

Pa Šek je mator, teško da će da igra još sezona, tako da je ovo odlično. Totalno bi glupo bilo da Krstić zaglavi do kraja karijere u nekom manjem klubu, a da i ne pokuša da ode na vrh.

 

Povrh toga

 

Nenad Krstić u novoj sredini neće imati priliku da ponovo igra zajedno sa Semihom Erdenom. Turski centar, koji je gotovo istog časa kada je ugovoren dolazak kapitena “orlova” u Boston, prosleđen je od strane Seltiksa u Klivlend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nema sta , ova zima je veoma interesantna po pitanju trejdova. sada krle ima sjajnu sansu za sampionski prsten , a ni minutaza ne bi trebala da mu bude problem s obzirom da je o'neal cesto povredjen. a kada bude bio zdrav , delice minutazu kao braca.:meshuggah:

 

phoenix sada i definitivno ima najbolju liniju plejmejkera u nba. jedva cekam da vidim brooksa , koji ce ipak biti podrska umetniku , samo zato sto umetnik ne moze vise fizicki da izdrzi citavu utakmicu u visokom ritmu. inace su magija i znanje i dalje tu , barem to za nesha nije sporno. brooks je u prosloj sezoni belezio 20 poena po mecu , brz je kao munja i mislim da ne bi trebao da ima problema oko uklapanja u sistem. jeste u ovoj sezoni nesto slabiji , mucio se sa povredama , ali i pored toga ima bolje brojke od startera lowry-a. bice interesantno...

veceras mali yumetal derbi* toronto - phoenix.;)

Edited by Pristojni urinator

Share this post


Link to post
Share on other sites

ту си у праву. много је боље физички спреман од О'Нила. а ако Бостон освоји прстен (надам се да хоће), а Крле пружи добре партије до краја ове, и почетком следеће сезоне, није немогуће ни да се појави на следећем Ол Стар викенду ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...