Jump to content

Tattoo


blondie

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Jeste da je totalni post-rock/Katatonia/I shit sad birds fazon i da će se najverovatnije sjebati i razmuljati kako vreme bude odmicalo... ali izgleda sjajno.

 

ad0m0PB_700b.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najverovatnije, rekoh. ;) Ne sumnjam da sa dobrim mastilom u dobrim rukama detalji drveća mogu da opstanu, ali onaj deo prema šaci mi ne uliva poverenje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam za vas, ali ja baš gotivim da gledam one old skul prizn brejk tetovaže na matorcima.

 

Počevši od onih ruskih robijaških do potpunih bezvezarija rađenim nekim sklepanim mašinicama pod ko zna kakvim "higijenskim" uslovima.

 

Sad nabasala na knjigu nekog lika "Old Men's Tattoos" koja je kolekcija fotografija amaterskih tetovaža... i iz fazona sam - moram da je nabavim.

Kaže:

 

This is the second book by Thomas Jeppe on the subject of tattoos. For his first he focused on homemade tattoos and for this his second the focus is on those that adorn the bodies of old men. Thomas Jeppe travelled to a variety of locations, from America to Europe and Australia. The tattoos that these men have are less of a vanity project that you might see today, they are simple, uncomplicated, often blurred and generally incorrect. Jeppe's photographs reveal a lot about the old men and as you proceed through the book the tattoos provide a strong narrative of the lives these old men lived.

 

http://www.museumstu...-–-book-design/

 

 

http://www.ln-cc.com...ol_02_large.jpg

 

http://www.ln-cc.com...ol_04_large.jpg

 

pobeda:

 

http://www.ln-cc.com...ol_03_large.jpg

Edited by Bourbon Princess
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest HEFEST

Random stvari tetovirane. U fazonu sta mu prvo padne na pamet to i stavi, a mozda i ovaj nesrecni crtac nije znao nista drugo da nacrta. Onaj indijanac gore bi i licio na nesto da ona pera nisu onoliko kratka. Kao da su sa vrapca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

to, to :haha: niđu veze! Nije bitno šta je, samo nek je šara.

 

Ja tog indijanca gore ne znam kako da shvatim :haha: mada mi je super onaj pejzaš odma' ispod.

 

Kad smo već kod indijanaca, mislim da je najjačeg imao moj deda:

 

8_000057-2.jpg

 

:rockdevil: :rockdevil:

Edited by Bourbon Princess
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Ajde kad su one iz vojske koje označavaju nešto ili su proizvod kolektivne zajebancije (JNA i gole cure su kult) i zatvorske koje su tu da pokažu pripadnost i svašta drugo što se mora znati unutra, to ume da bude zanimljivo i simpatično, nekada i veoma dobro... ali ljudi koji tetoviraju takve stvari, a nemaju veze ni sa čime od pomenutog - to mi je white thrash fazon, a najjadnije je kada, kao što rekoh, nemaju dodirne tačke sa time, nego se samo tripuju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...