November 22, 200717 yr Author comment_1537372 Ajmo jedna tezga svirka! 1. decembra u Novom Sadu u klubu Big Mama drnda Nju Mitolodži. Biće jedno cirka 3 sata svirke kojekakvih metal hitova i jedno pet naših pesama. Upad celih 0 dinara. Ne vraćamo kusur.
November 23, 200717 yr comment_1537501 Uaaaa,izdali ste domacu metal scenu ... radite za pare ... HA ! Dolazimo,naravno.
November 26, 200717 yr Author comment_1539601 Svirke u Big Mami ipak neće biti. Razlog - gazda je šabančina. Odjednom mu je palo na pamet da ipak ne želi stranu muziku, vec samo ex-yu rok. Izvinjavamo se svim ljudima koji su možda planirali da dođu.
November 28, 200717 yr comment_1540516 Uaaaa gazda ! Treba da se ipak zovete "Nova Mitologija" i da svirate Corbu and Co. E,jbg,a ja taman planirao da dodjem...Eto ti ga sad.... Nema veze,bice josh toga valjda ...
December 9, 200717 yr comment_1548712 Pozdrav. Kad ste okačili onu pjesmu na net, čini mi se da je link bio na prvoj strani, pjesma mi se nije svidjela, najviše zbog vokala. No nabavio sam ovaj zadnji Demo masters CD, i tu se nalazi vaša pjesma Mračni sjaj, i za razliku od one demo pjesme ova je odlična.
December 10, 200717 yr Author comment_1549037 Eto za svakoga po nešto. Evo i par zanimljivosti sa snimanja Demo Masters cd-a: - Pesma je odsvirana skoro 50% brže nego inače - Prelaz između prvog i drugog dela pesme je izmišljen probu pred snimanje - Basista benda je tada bio na operacionom stolu, menjao ga je drugar benda - Prilikom vraćanja, voz za Novi Sad(i to poslednji) se pokvario u Inđiji, pa se bend jedva dovukao kući - Drugar je počeo da pravi spot za ovu pesmu od manga crtaća, ali nikada nije završio
December 10, 200717 yr comment_1549041 Da,da, Nemoj sada da se izvlachish. Kao bassista nije mogao da dodje sa operacionog stola da svira. Ma daaa... Price za malu decu. A, gde moze da se cuje uopste taj snimak sa Demo Mastersa ili sta god ?
December 14, 200717 yr Author comment_1551735 NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL Heavy New Year New Mythology i Switch na dočeku 2008. sviraju u klubu London Underground. Možda se pojavi još jedan bend. Upad je 10evra i uz to se dobija jedna konzumacija.
December 23, 200717 yr comment_1557386 Da,da, Nemoj sada da se izvlachish. Kao bassista nije mogao da dodje sa operacionog stola da svira. Ma daaa... Price za malu decu. A, gde moze da se cuje uopste taj snimak sa Demo Mastersa ili sta god ? Kupiš CD, i eto ga.
December 31, 200717 yr comment_1562426 U ime mene i NightFall-a zhelim vam sjajan provod u vecheras a i srecnu novu 2008. koja ce vam nadam se u najmanju ruq biti uspeshnija nego prethodna.poz :pivpije:
January 9, 200817 yr Author comment_1567160 Evo ovako... Postavljen je ceo demo snimak sa pet pesama na govance zvano majspejs. Link je http://www.myspace.com/newmythologyband Pa koga zanima moze da presluša pesmice. Ako nekog mrzi da preslušava sve redom evo i uputstva za upotrebu, da se zna šta vas očekuje: 1. Predvorje Sjaja - to mu dođe kao neki intro, koji nikada ne sviramo uživo. Specijalni vokalni gost je Nemanja. 2. Mračni Sjaj - heavy/thrash pesmica. 3. Prokleta Bajka - heavy balada, prva pesma koju smo napravili, a i snimili još mnogo ranije. 4. Sam Iza Večnosti - pop rock balada, metalci preskočite. Specijalna vokalna gošća Jelena. 5. Wasting Your Mind - heavy/power pesma, koja je u međuvremenu totalno izmenjena. Demo je snimljen u letnjoj kuhinji našeg gitariste u Bačkom Jarku(ne zajebavam se). Producent, snimatelj i tako to je Filip Vlatković(mnogo mu hvala), ja sam pekao roštilj, a pivo je doneo Kewa. Jedino su vokali snimani kod Filipove babe u kući. Prokleta Bajka matoriji snimak(iz 2006). Sve je snimano uživo(nema programiranih bubnjOva i sličnih tehno krepova). Novi demo sa još 3-4 nove pesme će biti snimljen posle januarskog ispitnog roka. Do tada uživajte u matorim pesmama, koju su juče po prvi put ugledale svetlost interneta.
January 20, 200817 yr Author comment_1574776 Sledeća svirka: 1. februar u Novom Sadu, klub Route 66, Promocija Star Guitar Festa Sviraju još i Avangardia i Sajlent Skrim upad valjda 100 din.
January 23, 200817 yr Author comment_1576486 Malo veća ispravka. Sviraju: Cupavci AvangardiA The Silent Scream New Mythology I ulaz je besplatan. http://www.starguitarfest.com/ http://www.route66ns.com/
February 10, 200817 yr Author comment_1590335 Sledeća Nju Mitolodži svirka: Inđija Hit 202 16. februar
March 3, 200817 yr Author comment_1610477 Sledeća svirka je ponovo u Novom Sadu. petak 7. mart Klub ČUDESNA ŠUMA, koji se sada nalazi u Zmaj Jovinoj 8. Ovo mu dođe kao neko otvaranje na novoj lokaciji. upad je 50 dinara, manje zaista nije moglo. Početak je oko deset - pola jedanaest. Sviraćemo najverovatnije samo do jedan, zbog aktuelne frke oko zatvaranja lokala.
April 20, 200817 yr Author comment_1649675 Posle svih mogućih sranja koja su nas snašla u zadnje vreme, nastaljamo sa radom. Tako da je sledeća svirka: Livingroom u BGu, hit 202. 26.04. Vidimo se
May 7, 200817 yr Author comment_1662204 Ako ikome ovde drma dupe za Nju Mitolodži, samo da obavestim da snimamo singl i uskoro i spot za pesmu "Pogledaj". a sledeća svirka je u Bečeju, 24. maj, hit 202. naše najmegasuperomiljenije mesto za svirke, klub floyd. nakon toga spektakl u ns-u.
May 18, 200817 yr Author comment_1671139 Male ispravke. Svirka u Bečeju je pomerena, tako da su sledeći nastupi: 30.maj - Novi Sad - hit 202 06.jun - Novi Sad - Velika promocija singla u Crnoj Kući 13 07.jun - Bečej - hit 202, klub Floyd Evo i plakata za CK13
June 10, 200817 yr Author comment_1688883 Postavljen je singl na spejs pa se može poslušati. Takođe je i profil doteran, postavljena je biografija, slike... www.myspace.com/newmythologyband Hvala svima koji su pomogli da se snimi pesma, najviše mozgu operacije Draganu Alimpijeviću Piku. Kada bude bio odrađen spot za pesmu, planira se izdavanje "maxi singla" gde će biti Pogledaj u oči pesma i spot i još jedna pesma. Nove svirke(turneja po Vojvodini) nakon ispitnog roka. Uzdravlje
June 12, 200817 yr comment_1690699 eeeee.super vem je nova pesma.. pooooogleeedaaaj u moooooojee ochiiiiiiii saaaaaaaadaaaaaaa! a ko vam peva u bendu? dechko bash ima lepu boju...