Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 84
  • Views 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Sranje previshe suvo ko da jebesh ne napaljenu:(

• Jebote, kako peru gitare, to nije normalno (mislim tehnicki, pesma mi se ne svidja). I na ovom primeru se tacno cuje razlika kad je nesto jednostavno do jaja odsvirano, u odnosu na strogo editovan sni

• Pa jeste suvo (mada to nije ni bila poenta mog posta), ali se bar cuje i tracak dinamike. Za razliku od ostalih modernih.

comment_2468154

Веома добро на прво слушање. Има појединих деоница за које може да се каже "а, ово може свуда да се чује", али онда из тога настане риф који покида. Мелодије су стандардно кидачке и болесне. Вртеће се још, свакако.

comment_2468524

Jaroslave potpuno se slazem sa tobom sto se tice stvari oko rifova... Odusevljen sam albumom,melodija i gruv rifovi rasporedjeni kako treba,Pepiatov vokal je super... Nisu izmislili toplu vodu,tu i tamo ima nekih vec vidjenih stvari,ali to je sve odlicno ukomponovano,i plus 40 minuta trajanja je sasvim super,prijatno za slusanje :)... Naravno onome ko voli stariji Psycroptic ne verujem da ce se svideti.

comment_2468555

E, да, то је још један велики плус. У мору албума који трају преко сат времена и који знају да удаве док се не заврше, овај савршено трајање има. И баш је лепо распоређено.

Дефинитивно има потенцијал за највеће изненађење године.

comment_2472275

Meni se nije nešto dojmio. Plus za trajanje albuma, uvek volim da vidim danas da neko nije natrpao sve što je ikad isprdeo da popuni disk, ali recimo oni mid tempo delovi me ubijaju, baš su nebitni... samo postoje i ne rade mi ništa. Brzi 'ajde tu i tamo ali sve u svemu, osrednje. Čeka se novi Spawn of possession da išamara sve kitom po faci.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
comment_2526638

Meni se nije nešto dojmio. Plus za trajanje albuma, uvek volim da vidim danas da neko nije natrpao sve što je ikad isprdeo da popuni disk, ali recimo oni mid tempo delovi me ubijaju, baš su nebitni... samo postoje i ne rade mi ništa. Brzi 'ajde tu i tamo ali sve u svemu, osrednje. Čeka se novi Spawn of possession da išamara sve kitom po faci.

meni su dobri svi mid tempo delovi, ako ne dozivljavam album previse kao death metal lepo mi sve legne, thrashy neki feel. uglavnom ono sto sam i ocekivao, moderniji zvuk, fluidna rifologija.

bubnjevi nisu nesto uzbudljivi, malo razocarenje. vokali ekstremno dobri. visoka ocena.

nema mi nikako veze sa spawn of possession mislim da si iz pogresnog ugla prisao albumu.

• 2 months later...
  • 1 month later...
comment_2590958

ne zboriš loše, sad eto pokušavam da se setim ko je još svirao Stingraya u nekoj death metalčugi, jedino mi na pamet pada Decapitated (stara postava) i to koliko se sećam tek posle Organic Hallucionosis. Na albumu se bas i čuje nekako mada ipak mislim da je Martin snimao sa Ibanezom nekim ( ne zvuči mi kao stingray).

Mislim da je stari basista Despised Icon-a takođe svirao Stingray-a, kao i jedan od Vader-ovih basista mislim na Night of the apocalypse.... sigurno ih ima još ali ne mogu da se setim...

šta znam meni je nekako Stingray skoro za sve kao napucani/prepucani precision, najagresivniji ton ikad, mada kontam da si u pravu...

Edited by The Eagle Nature

comment_2591028

licno probao,i zapitao se koji kurac nijesam vjerovao justinu chancelloru od samog starta.stigray je ekstra kad miksevi nisu toliko nafilovani visokim srednjim,onda on radi svoje i to super,cim su tu nekolike trake gitare sve ode u kurac