Jump to content

Football Manager 2007


Elvis

Recommended Posts

  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ево скино сам га и ја, преко ДЦа, не изгледа лоше, само јебем им матер мало, још мало па ће и за менаџера трбати 5 гига рама, графичка од 5.000 еура..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Глупо питање

 

Скин ме јебено нервира, не могу да играм игру због њега, ужасан је, превише светао, и она глупава слика, ма ужас. Јел зна неко где могу да се скину неки други скинови ил нешто, ово је страшно!

Share this post


Link to post
Share on other sites

МА, скин ме ужасно нервира, никако да се навикнем. Али игра ко игра је ок, играм са Ливерпулом, тек сам пошео, 8 утакмица, исто толко победа, довео Здравка Кузмановића, господари средином терена хахаха

Share this post


Link to post
Share on other sites

ЈА примам 3 по утакмици и дајем 6, ово је страшно, картоне дели за сваки старт, нон стоп ми је пола тима суспендовано, са повредама до сада нисам имао никаквих проблема, али ми је голман Рејна сваку утакмицу болестан, има вирус, колко багова мајко мила, а онај скин ме и даље невероватно нервира, и боје оцена, она скрнава плава, дај лепо као и пре, а не ово.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Кренуо нову са Астон Вилом, и опет, дајем у просеку 3 по у такмици, у првих 7 кола Лук Мур дао 14 голова, дечко је страшан, Керју, Агбонлахор, и Харевод ми ни не играју, убацим ту и тамо Јанга.

 

Опет сам довео Кузмановича, на 6 утакмица 4 асистенције и три поготка, два са преко 20 метара, страшан играч, али га је немогуће довући испод 9 милиона еура, довео сам Хатона како је колега препоручио, пуко сам 10 милиона за њега, и за те паре, не знам да ли се исплатио.

 

Искеширао сам 23.000.000 за Дејвида Бентлија, и исплати се сваке паре, страшан фудбалер, одбрана ми је ужасна, треба ми добар штопер, испод 22 године, да није преко 25.000.000, довео сам Мертесакера, добар је као леб (28 милиона).

 

Добар је менаџер, али јебено баговит, треба неки печ и пар нових скинова, полако се навикавам, али је и даље гори скин него што је Мортишан бенд...

Share this post


Link to post
Share on other sites

довео сам Хатона како је колега препоручио, пуко сам 10 милиона за њега, и за те паре, не знам да ли се исплатио.

 

Ma ja sam ga preporučio onako subjektivno, po igrama koje pruža ove sezone, novi menadžer još nisam igrao :D

Mlad je(23 godine), snažan, ušao ove godine u prvih jedanaest u nacionalnom timu... e sad koliko su ljudi koji su pravili menadžer ispoštovali škotsku ligu, ne bih znao ...

 

btw, odakle tebi tolike pare ? :)

Edited by [kinetic]

Share this post


Link to post
Share on other sites

50 милиона са Астон Вилом можеп да изгрбавиш, Хатон јебе кеве, исплатио се сваког цента, Здравко Кузмановић достигао цену од 12М, сви га желе, и опис му је вондеркид, колко ми се људи смејало кад сам дао онолке паре за њега, постигао ми је већ 6 голова и 4 асистенције.

 

8 кола до краја држим се на петој позицији, иако ми је форма катастрофална у задњих 6 кола, победа, реми и 4 пораза...

 

бтв

 

РЕНЏЕРС 3

СЕЛТИК 0

 

хехехе

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...