Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1231688

Ne mogoh se cudu nacudit` kad vidjeh da nema teme o Invaziji na forumu :udri::udri:

Kao sto napisah u naslovu, u pitanju je heavy, sa slatkastim, ljubavnim texticima, al muzicki RAZBIJAJU, gitaista satire!

Ne znam kad je tacno izasao ovaj album(pronadjoh negdje informaciju da je izasao `91.-92.)

Da ovaj odlican bend ne bi pao u zaborav, ja sam okacio 3 pjesme na net:

http://www.eclipse.monoblue.org/mp3/invazija-okreni_broj.mp3

http://www.eclipse.monoblue.org/mp3/invazija-zivana.mp3

http://www.eclipse.monoblue.org/mp3/invazija-ne_dam.mp3

Poslusajte obavezno! :muzicar::muzicar::muzicar::muzicar:

Edited by rsmetal

• Replies 121
  • Views 21.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1231745

Uh, lokalpatriota...

Bila je valjda tema o njima, mislim cak da sam je ja otvorio, ali opet kolateralna steta. Inace, samo smo brat Lakic i ja na njoj postovali, pa je zato i spaljena.

comment_1231749

:rockdevil: E, sad, ovom bendu predstoji svojevrstan re-union, a ja cu najverovatnije imati cast da odsviram bass na albumu i verovatno neka mini turneja po Srbiji... Stvari su skoro gotove, vishe vesti u decembru... :rockdevil:

Uh, lokalpatriota...

Bila je valjda tema o njima, mislim cak da sam je ja otvorio, ali opet kolateralna steta. Inace, samo smo brat Lakic i ja na njoj postovali, pa je zato i spaljena.

Ladno to nisam primetio, slabo sam ishao na rock i hrock...

• Author
comment_1235450
icon_rockdevil.gif E, sad, ovom bendu predstoji svojevrstan re-union, a ja cu najverovatnije imati cast da odsviram bass na albumu i verovatno neka mini turneja po Srbiji... Stvari su skoro gotove, vishe vesti u decembru... icon_rockdevil.gif

:rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:
comment_1235699

Preslusao ove stvari sa linkova...muzika jebe kevu(super heavy),a ko je gitarista(by the way lik super radi)...jedina zamerka taxtovi koji su mi bezveze za takvu jebacku svirku

Tu bih jos dodao klavir u formi klavijatura koji je svirao Milan iz Nevernih Beba.

comment_1237066

Novi album? Can't believe it. :rockdevil:

Inace, vec par godina imam taj album iz '91. Nasnimila sam ga kad sam bila u Valjevu, zvuk nije bas najbolji jer se presnimavao taj cd po celom gradu ali su pesme razbijacke, moj favorit ''Okreni broj''. :lol:

comment_1237608

Ja sam imao samo delic pesme Mnhen '91 ( moj favorit i Ne dam ) i nisam znao o kom bendu je rec , ali zahvaljujuci gdjici Mary Joe saznah i preslusah ceo album :da::da::da:

Mozda su malo textovi losiji u par pesama , ali je zato muzika odlicna !!!

comment_1238068

Bas mi je drago da se neko setio da otvori temu INVAZIJA! Ja nisam hteo, mislio sam da ne pije vodu za ovaj site. U svakom slucaju, skroz su pozitivni. Mi vec 4 godine sviramo "Minhen "91" i "Ne Dam", a i "Okreni broj" je opasna!!

Strava za re-izdanje, vrlo prijatno sam iznenadjen.

comment_1238252

Bas mi je drago da se neko setio da otvori temu INVAZIJA! Ja nisam hteo, mislio sam da ne pije vodu za ovaj site. U svakom slucaju, skroz su pozitivni. Mi vec 4 godine sviramo "Minhen "91" i "Ne Dam", a i "Okreni broj" je opasna!!

Strava za re-izdanje, vrlo prijatno sam iznenadjen.

Nije re-izdanje, vec novi album, sa nesto izmenjenom postavom, par gostiju i (za sada) jednom obradom... 2. januara se ulazi u studio, po zavrshetku snimanja verovatno par koncerata po Srbiji, i CD u prodaji...

Iskreno, ta pesma mi je malo smor, previse uobicajena rok varijanta.

Ali guitar solo...