Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1784781
U bre beogradjani ala vam je tesko da malo mrdnete... Pa SD je kolima na pola sata od BG-a. Pre ces da stignes sa Slavije u SD nego sa Slavije u recimo Zemun. :bigblue:

Jel to autoputem kad ides 200?Znaci ako uracunam dve putarine u jednom smeru oko 500 din i jos 2000 din za gorivo izadje me preko 3000 din...Meni od Bataje do Novog Sada starim putem treba oko 40ak minuta zato sto ne moze da se juri+gde moze ima murije...Daleko je i veliki su troskovi...

• Replies 127
  • Views 20.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sranje ovo deluje, album se u originalu zove Apeiron i originalni omot je nemerljivo lepsi od ovog REX skrndelja. 

• Chicken Little 420
    Chicken Little 420

• Chicken Little 420
    Chicken Little 420

Ima i ova varijanta, ma, sve se da napraviti   A evo ga i full stream - albumcina  

comment_1785070
Jel to autoputem kad ides 200?Znaci ako uracunam dve putarine u jednom smeru oko 500 din i jos 2000 din za gorivo izadje me preko 3000 din...Meni od Bataje do Novog Sada starim putem treba oko 40ak minuta zato sto ne moze da se juri+gde moze ima murije...Daleko je i veliki su troskovi...

Ne brate, preko Grocke, bez frke, i ne treba ti 2k za gorivo vec oko soma. Bas smo juce isli na Queen nas 4 i cipili se po 250 dinara za corbu. Stigli smo do BG-a (i obrnuto) za 40-ak minuta.

comment_1787668

Pozdrav svima,

Valjda je normalno da ljudi proslave bilo kakav jubilej u svom rodnom gradu. Nije nikakva kinta da pet coveka u autu podele troskove za put!

Ili je mozda bolje da Psychoparadox uopste i ne pravi koncert. Tako ce svima da ucine uslugu jer cemo biti bogatiji za kintu koju bi smo dali za karte i za prevoz.

comment_1790362
Naravno, ali morate da uzmete u obzir i da Cvele (basista) radi u skoli kao profesor i morao bi da trazi slobodne dane ili bolovanje da bi mogao na tu turnejicu.

Metathrone, ajmo da pitamo fanove. Bend ili skola, turneja ili predavanja? Sta mislis koji bi bili odgovori?

Koliko kapiram ti se ovde pretstavljas kao PR Alogie na forumu, trebao bi da razmislis pre nego sto das ovakvu izjavu.

Sto se turnejice tice slazem se sa Sasom. U par vecih gradova bi mogli da naprave koncerte koji bi im se isplatili.

comment_1792384

Naravno, covek je ozenjen i ima dete. Ne moze da izdrzava porodicu sa "turnejicom" Psychoparadoxa. I ja nisam PR Alogije, vec im moja firma odrzava sajt. PR Alogije je Miroslav Brankovic.

:rockdevil:

sta predaje :)

Srpski jezik i knjizevnost. I ne vidim sta je tu smesno.

Edited by Metathrone

comment_1792858
Naravno, covek je ozenjen i ima dete. Ne moze da izdrzava porodicu sa "turnejicom" Psychoparadoxa. I ja nisam PR Alogije, vec im moja firma odrzava sajt. PR Alogije je Miroslav Brankovic.

Srpski jezik i knjizevnost. I ne vidim sta je tu smesno.

Znači kolega. Što se tiče ovog prethodnog, slažem se s tobom.

• 2 months later...
  • 7 months later...