Jump to content

Američki fudbal


negative creep

Recommended Posts

Od svih njih, pa nekako bi se odlučio za Stilerse, iako je s njima bilo krvavih bitki u proslosti, imaju igru za respekt; a sve mi nesto smrdi da će Atlanta ući u finale i dobiti. Gde god se osvrnem svuda ih forsiraju. Kako god...samo da NE ne bude.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Šta se desi ono Saintsima i Coltsima!?! Za Saintse je bilo jako neočekivano da ovako podbace kad je bitno, a za Coltse maler. E da, i Filadelfija, trebao je Vick spajkovati, a ne da onako požuruje kad je u crvenoj, stvarno ne znam šta je mislio, pa nije to predsezonska utakmica da se mož' tako zajebavati. I oni FG...šta je promašeno. :no:

 

Čitao sam negde da su posle zadnjeg play-a u meču sa Saintsima fanovi Sijetla počeli toliko da skaču da je registrovan tremor negde ispod stadiona. :mhihi:

 

A jeste videli šta Raidersima radi Al Davis; ja ne znam, svaka njemu čast, ako za nekog možeš reći da je Raider 100% to je onda on, ali koji mu je kurac da ne produži ugovor sa Tomom i sad ovo novo sa Nnamdijem...ladno mu je istekao ugovor i ide na Free agent listu. Strašno! :violent:

Šuška se da je Bush sledeći, pa Gallery...jebo nas senilni matori, desetkovaće nam tim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma samo Green Bay, Aaron Rodgers jebo kevu, radio je sta je hteo odbrani Atlante...nema tu sta da se kaze, napad odlucuje, isto je bilo i sa Pitsburgom, Big Ben imao muda da baci onaj pas na kraju i to je to, sasvim zasluzeno iako sam navijao za Baltimor...ocekujem da ce GB da pocisti Cikago (ili Sijetl) i ode u Super Bowl a tamo ocekujem Patriotse...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Propustih te dve, ali mi je više krivo za ovu sa Pitsburgom što nisam video.

Nego, idu Bersi dalje i NE, kontam da će ova druga biti tesna. Seahawksi su se nešto uspavali danas do treće, sad su se setili da zapravo igraju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steta,3 i po sata makljaze sinoc bilo!

Vode dzetsi,mrzim patriotse!Jebote kad gledas nfl provalis zasto je americka nacija tako krmasta....svaka reklama zdranje,takosi,bigmekovi,hotdogovi,sendvici i pice,jednu uzmes druga dzabe bla bla.....ne moz' da ne okrenes i narucis. :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ooooooooooooh da, a jedan od glavnih sponzora lige, promoter zdravog i sportskog nacina zivota... Pepsi :D

 

uglavnom, Brejdi je nevidjeno los veceras, ne pamtim kad je ovako ocajan bio, tek malopre se malo kao probudio. Mada ko ih jebe, govna prevarantska i treba da dobiju po nosu

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa nije baš toliko loš bio, više neodlučan, imao je dosta vremena da se odluči gde će da baci ali je metedično išao, levo-desno-sredina. A inače to što je bacao je bilo uhvatljivo, par puta je svega prebacio. Generalno prijem je bio lošiji i odbrana je dopustila dosta sekova, verovatno se zato i dvoumio toliko. Svakako neočekivan ishod, i koliko ih ne podnosim lakše ću spavati znajući da ne idu dalje.

 

Znači dalje Džets-Stilers, Bersi-Pakersi...mislim da će ipak Stilersi na kraju biti i na vrhu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vidim finale Stilersi-Pakersi...nego inače...

 

U vezi Ramsa...

 

i još nešto. Hue Jackson je novi glavni trener Raidersa. Ok, mislim da je dobar logičan izbor i iz onoga što je najavio i nekih svojih stavova deluje obećavajuće. Pozitivno je i to što su igrači upoznati o načinu na koji on funkcioniše. Trebalo bi samo da budu bolji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma pusti to, jesi video na sta lici Al Davis, jeeeeeeeebote zivot kao zombi, fuj fuj fuj

 

uglavnom, bitnija vest za Ramse je sto je McDaniels dobio posao OCa u timu. Ko ne zna, on je vodio napad New Englanda onda kad su bili neporazeni do samog finala gde su prsli od Giantsa. A lik koji je tada vodio odbranu Giantsa je Steve Spagnuolo, sada glavni trener Ramsa. U prevodu, ako se kockice lepo sloze, u narednih 10 godina gledacemo jedan tim koji ce da siluje ostalih 31 (ili vise, ako prosire ligu)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upravo potvrđeno Al Saunders prelazi iz Baltimora u Raiderse kao OC. Priča se među fanovima da bi Chad Ochocinco mogao doći u tim, s obzirom na prošlost kakvu je imao za Jacksonom i neke njegove prethodne izjave, ide mi nekim logičnim koracima u tom pravcu. Kontam da sa solidnim trčanjem kakvo ovaj tim gradi i jakim potencijalom za pass igru može doći kao dobro pojačanje. Ipak, ove godine je mali Ford imao extra igru i između ostalog, napredovao, ne samo kao igrač u specijalnom timu već se pokazao kao i sposoban WR. Još kad bi se pojačali sa Chadom, kontam da bi imali solidnu dvodimenzionalnu igru za sledeću sezonu. Samo, ako on dođe, neko od WR će morati i da ode, ima ih pun...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...