Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 670
  • Views 70.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Јарослав
    Јарослав

да ли је могуће да ово људи још прате?! па ово је било популарно кад сам ја био 8. разред. сви живи су се тада ложили на НФЛ. мени је то увек била глупост. рагби је закон, НФЛ је за пичкице!

• Obicno ljudi koji mrze NFL ne kontaju nista, misle to je samo obicno gruvanje i tako to...Niko ne vidi kakve su tu takticke podloge i kakvim se naporima ti ljudi izlazu...Ali jebiga, to je u Americi,

• Evo direktno sa terena (iz svlačionice ) Mi (Pantersice) smo prvo izgubile od Vučica, a posle pobedile Vojvotkinje i Kikinđanke. Nije loše s obzirom da treniramo pet meseci Dakle, tri pobede za Beo

naravno da ima..imas u uscu,tamo samo ortaku za rodjendan uzeo..ali se ne secam koja radnja je bila.

Beosport, eko koza, 2100 din, imas i pravu kojom se igra nfl sezona al ona je bila 80e...a ovoj od 2100 apsolutno nista ne fali. evo je:

http://www.beosport.com/internet-prodaja/proizvodi/38-lopte/39-americki-fudbal/184-lopta-za-americki-fudbal-nfl-tackified-composite/

Рибок

Opet ti sa dezinformacijama :D :D :D

Zezam se..mozda sad i ima

Edited by Ozziris

70e..al je moglo da se zakaci 20% popusta u odredjenim danima. a da, i ortak mi ga donosi tako da me nece jebati za carinu i porez.

Ortak te nece jebati za carinu i porez?

KOJE SRANJE, CEKAM CEO DAN UTAKMICU PA ZASPIM, JEBEM TI SLJAKU I ROBOVLASNIKE I SVE! Sad Giantsi da se osvete sa kamatom za onu kradju iz 2002, vajld kard gejm, koga ne mrzi neka poglada kako su prodali 24 razlike a 49-ersi pretvarali tri puta uspesno za dva poena!

U jbt. secam se tog meca. Dzef Garsija,Terel Ovens, Majkl Strahan :bigblue: Jedan od boljih meceva. Klivlend i Pitsburg su isto taj dan odigrali dobar mec :bigblue:

Jebote..na kraju moram da navijam za patriotse..jos oni jedini ostali koji imaju neki napad za razliku od ostalih diletanata! Zamislite finale Baltimor - San Francisco :udri:

rezultat 7:3! :udri:

rezultat bi bio 6:3, nakon produzetka :bigblue: ...zadnji put kad je Baltimor bio sampion QB je bio Elvis Grbac, jel se seca neko?...mislim da mu je bila zadnja sezona kad je poceo NFL kod nas da se prenosi...

ozziris totslno u pravu,mada giantsi isto igraju zanimljiviji fudbal od ovih ostalih kopaca.49ersi najvece nafacine u istoriji sporta.

Dobro je da se arena setila da obe tekme prenosi na prvom programu! Jedino sto ce me naterati da navijam za 49erse je cinjenica da je onaj qb srbin :D inace me tekma maltene ne zanima

Edited by Ozziris

Ma nekako ipak vise volim NE,navijah za njih od prvog prenosa SB koji sam gledao, mada najvise volim Favrea, gdegod igrao, navijao sam za njegov tim.

Iz poznatih razloga navijacu za NYG protiv SF

navijao sam za Baltimor, jest da igraju dosadan fudbal ali ne volim Patriote...i jebiga, odlucila sitnica bukvalno, da je proslo ono hvatanje za TD sad bi bila druga prica, al takav je sport...

Ja ne podnosim patriote..al jos vise ne podnosim ono sto ravensi igraju..za ono nemam reci objasnjenja niti opisa. Samo znam da ce reed da se usere u zivot onom nesrecnom kikeru :D ima cirkular da radi!

realno,koga boli kurac za SB ove sezone

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.