Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opa, fan Pitsburga ? Nije los izbor. Ja prespavao, sad mi krivo,gledacu snimak,ima Arena da vrti do avgusta. Baltimor!

Шмекерска екипа су били са Бетисом тотално. :D А и Смедерево је српски Питсбург. :D

• 1 month later...
  • Replies 670
  • Views 70.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Јарослав
    Јарослав

да ли је могуће да ово људи још прате?! па ово је било популарно кад сам ја био 8. разред. сви живи су се тада ложили на НФЛ. мени је то увек била глупост. рагби је закон, НФЛ је за пичкице!

• Obicno ljudi koji mrze NFL ne kontaju nista, misle to je samo obicno gruvanje i tako to...Niko ne vidi kakve su tu takticke podloge i kakvim se naporima ti ljudi izlazu...Ali jebiga, to je u Americi,

• Evo direktno sa terena (iz svlačionice ) Mi (Pantersice) smo prvo izgubile od Vučica, a posle pobedile Vojvotkinje i Kikinđanke. Nije loše s obzirom da treniramo pet meseci Dakle, tri pobede za Beo

• 3 months later...

Bilo bi lepo da se tema zove 'Američki fudbal' jer bi trebalo da se piše (a i pisalo se) i o našim klubovima. :)

Ide li neko u nedelju na Adu da gleda finale?

Hvala, Jare, baš je lepo ovako, još ćirilično :wub:

Mislila sam da ćeš opet nešto za frizbi da me cimaš :haha:

• 2 months later...

A sto je Denver razbucao rejvense?

Joooooj Stilersi doveli Gradkovskog iz Sinsinetija za drugog kvotera i imaju jednog gustera, a ovo govno od Rapistbergera nikako da umre vise.joooooj zivoteeee

Ne mogu da pratim NFL, al' mi pričale kolege sinoć, mislila sam da me cimaju :haha:

Taj Mening je lud

Koji Mening? Mladji je bolji, Pejton je dobar dok ne dodje plej-of.

Gledao sam malo tekmu.

Navija se za Packers-e naravno. Mislim da su Atlanta, SF i Denver ove godine glavni favoriti, ali u NFL-u to nista ne znaci.

Gde je bre dominirao, na ovoj poslednjoj tekmi? Pa tako radi svake sezone i onda kita u plej-ofu, dok je kod mladjeg burazera obrnuto,

Na poslednjoj, dabome.

Kažem da nisam ni gledala, prepričavali mi ljudi iz kluba, oduševili se, kažu bolje mnogo nego prethodnih sezona :D

Dobar je on svake sezone ali uzeo samo jedan superbol, Eli uzeo dva .... ma sta da ti pricam ja sad, idi bre malo prouci istoriju, prati ovu sezonu pa tek na kraju dodji da komentiras :P

Pratim koliko mogu, jer je i meni sezona pa se ujutru ide na trening, ne bude dobro kad zaginem uveče (najčešće i zaspem do poluvremena) :D

I više gledam naše, pošto je uživo hiljadu puta bolje.

Daaa :wub:

U nedelju u Pančevu

a prošlog vikenda je bila prijateljska Panterke-Vučice

Jel se ovo igra svako sa svakim u Pancevu, pa onda u ostalim gradovima?

Da, svako sa svakim. Valjda samo u Beogradu neće biti turnira.

U finalu su dve ekipe Severa i dve Juga (to nemam pojma gde će da bude, red bi bio da Vučice budu malo domaćice :D)

Ne znam, od ovih severnjača igrasmo samo protiv Beograđanki :)

Nemam pojma kakve su ni šta da očekujem :D

Naravno, odma' stižu rezultati :D

Hvala na podršci, očekivala sam da ću da budem u monologu kao Dhamma, slabo ljude zanima ovaj fleg :D

ce pratimo ce pratimo, nemo si nakraj srceta.

a za pravila mora se pred nemanjinu, ne vredi....opsti strajk, bez krvi na terenu nema sporta.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.