Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Sume pocinju tek od Resice,do Temisvara je sve ravno :)

Najjeziviji prizor koji sam video tamo je napusteni sanatorijum koji onako ruiniran viri izmedju krosnji drveca.

• Replies 725
  • Views 65.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Negură Bunget started its black metal presence back in 1995, as a duo, with Hupogrammos on vocals, guitars and keyboards and Negru on drums.  

• Ja sam samo jednom gledao Neguru, u originalnoj postavi. Pre toga ih nisam nesto slusao, posle toga sam postao veliki fan. I dan danas pamtim taj koncert kao jedno od najmagicnijih iskustava kojima sa

• Silent_water
    Silent_water

DeathSpell je mnooooogo dosadan pa ih zato nisam ni uzeo u razmatranje. Nije los bend, ali daleko iza N.B. i Emperora.

Ne mogu da nadjem svoje,ali evo iskopao sam nesto

38473855_b13631fc17.jpg

Forest.jpg

PelescastleinTransylvaniacourtesyof.jpg

VillaMilenium_Bran_Romania2.jpg

defrisari_in_Romania.jpg

foggy_forest_1_2592.jpg

highgate-cemetery.jpg

photo-forest-ro-01-0220-01-011.jpg

Jad i beda je tamo,ljudi zive gore nego mi,ali je priroda prelepa.Planiram uskoro jedno putovanje po njihovim vukojebinama do drakulinog dvorca u Sigisoari

Moze i jedno i drugo. Samo da ne zaustavlja Nivu usput kako bi se borio sa petoricom i onda spasavao od istih poznavanjem borliackih vjestina.

Pa tamo jedino medvede može da sretne u tom broju, kakve su zapizdine :haha:

Cale je nocio u Brasovi kao mladic,rekli im radnici iz hotela da nocu bez preke potrebe ne izlaze napolje jer ima dosta medveda koji kopaju po kontejnerima.Hotel u sumi smesten

Ja bih taman ostao i prespavao tamo do marta da vidim agalloch i posle toga nek me jedu medvedi koliko hoce, nije me briga.

Sviraju u Osijeku 6.februara...karta samo 30 kuna,sto je nekih 4 eura.

Edited by Defunctus

Jeziva je Rumunija po tim sumama, a sto rece Josif, njih je Causesko bas lepo pojebao. :da:

Mada taj put nije los, Kada kupim kola sl zime mogao bih otici malo. :da:

Nije Mayhem svirao,to je bila dezinformacija,koncert nikad nije bio ni potvrdjen.Moonsorrow jeste,onda Catamenia,Vader,Charon...itd.

Ako su dovukli Nargaroth, valjda ce i Neguru, ipak je danas Negura mnogo cenjeniji, bolji i vazniji bend od Nargarotha.

Ali evo u Hrvatskoj 400 din karta, ne verujem da su nesto puno skuplji. Mada ko zna, ovo sve govorim na slepo, ali ta cena 400 din izgleda mnogo nerealno. Ko da neki domaci bend svira.