Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 938
  • Views 84.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I MRTVA NA KONCERT DA ME NOSITE MAJKU VAM JEBEM   AKO JE OVO LOZACINA NACICU VAS SVAKOG IMA MAJCINO MLIJEKO NA PUPAK DA PISATE OCA VAM JEBEM JA   SAD SAM KRENO DA PUSTIM NEKU PJESMU DA BUDIM KOMSI

• WATCH THE SKIES BLACKEN CAN YOU HEAR THEIR THUNDER ON MAJESTIC WINGS OF DEATH THE SWORD WILL CAST ITS SHADOW   THE DEMONS SPEWING FIRE LAYING DEATH UPON US THEY'RE CRUSHING BONES ON JUDGEMENT

• Grobodan
    Grobodan

http://decibelmagazine.com/blog/2017/7/2/possessed-since-dawn-an-interview-with-immolations-ross-dolan

• Author
comment_2417771

Moram da konstatujem jednu totalno nebitnu stvar: znam da su Immolation AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KJGWFKIFVHJFJNVJBDHG KUUUUUULT JEBO MATER SVOJU jbfjvjwhfuj84849829r8 ali su mi baš retko ružni i neharizmatični ljudi.

• Author
comment_2417929

PA kad si ruzan i debeo bolje sviras u nadi da ces da jebesh ako sviras ,a posle dugo godina mnogo dobro sviras i vishe ti nije potreban sex:P

ja sam čuo da žene vole eksperimentalne tehničke death metalce, još ako deru sedmicu...

comment_2418153

Azale, evo, ovde se vidi lepo kako svira onaj rif. Vidi se lepo da je u pitanju bendovani pinch harmonic:

http://www.youtube.com/watch?v=U7KHMrf1Kl4

Inace, u live verziji pinch svira tek kad se drugi put ponavlja strofa, dok za vreme prvog svira cist tremolo (dok u studijskoj verziji obojica prvi put sviraju pincheve, a drugi put Vigna pinch a Taylor tremolo). Rif pocinje na 3:22.

Btw, Vigna izgleda voli da fura japanske Jackson-e. Prvo Dinky-ja, a sada RR24. Do jaja gitara :rockdevil:

Edited by Heavy Jerk

comment_2418186

Azale, evo, ovde se vidi lepo kako svira onaj rif. Vidi se lepo da je u pitanju bendovani pinch harmonic:

http://www.youtube.com/watch?v=U7KHMrf1Kl4

Inace, u live verziji pinch svira tek kad se drugi put ponavlja strofa, dok za vreme prvog svira cist tremolo (dok u studijskoj verziji obojica prvi put sviraju pincheve, a drugi put Vigna pinch a Taylor tremolo). Rif pocinje na 3:22.

Btw, Vigna izgleda voli da fura japanske Jackson-e. Prvo Dinky-ja, a sada RR24. Do jaja gitara :rockdevil:

Ja kolko vidim prvo udari oktavu da traje , ostavi kaziprst na rootu i njega benduje do secunde sa artifal harmonikom kad stigne da ga udari dosta tog tritonskog benda ima celtic frost jelte:P

inache htedoh da kazem da mi se noviji immo mnogo vishe svidja zbog ritmicnog pevanja u skladu sa rifovima\m/

comment_2418253

Kako je ovaj Nekron tvrdoglav, pa to ti je :haha: ...gde ti, majke ti, vidis tu oktavu? Jos vaznije, gde je to cujes? :haha:

Jebem mu mater, pa gledaj mu ruku kojom trza, slusaj sta svira, i sve je jasno, kakva crna oktava...da, ovde live cini se da benduje 2 zice, dok na snimku zvuci kao da to radi samo na jednoj.

Btw, ja se izvinjavam za ovo geek-ovanje, to malo da ubijem vreme na poslu :D

Grobe, jel ova:

http://www.youtube.com/watch?v=b-1vcuKcXeI

edit: haha, Blagoje me pretece :haha:

Edited by Heavy Jerk

comment_2418256

To je to :haha:

Ja cu sad k'o Frubi pre izvesnog vremena, kad se falio sta sve ima od diskova, ali da ih ne menja/prodaje. :haha:

Nasao sam pre izvesnog vremena ovu pedalu, Japanac. Prodao mi neki klinac, kaze, nije bio zadovoljan. Prodade je da uzme Metal Master. Dijabola :D

All knobs to max so it sounds like shit. Instant swedish dm zvuk :rockdevil:

Edited by Heavy Jerk