March 18, 200718 yr comment_1345899 Bili ste do jaja! Mlatio sam glavom puno. Ali i dalje mislim da ste emo, sorry.
March 18, 200718 yr comment_1345962 Haha hvala na podršci! Ma i neka jesmo, to sa žanrovima je i onako izgubilo svoj identitet odavno
March 18, 200718 yr comment_1346023 oj alex, cesh ti uzajmim moje tike za svirku u panchevu, pa da budesh skroz emo? Edited March 18, 200718 yr by Jeremy
March 18, 200718 yr comment_1346137 Pa sta ako su emo... do jaja im je zika koju prave... mada bi voleo kada imali malo agresivnije rifove...
March 18, 200718 yr comment_1346231 oj alex, cesh ti uzajmim moje tike za svirku u panchevu, pa da budesh skroz emo? Hahahahaha Jeremy ako se pojaviš u Pančevu u subotu bulju ću da ti pomerim!!! Hvala za paitke al' baš sam pre neki dan uzeo nove samo nisu baš taj fazon, a i neugodne mi za sviranje...mada mi se čini da Maša ima BAŠ takve! E to ti je true emo, Maša hehe!!
March 19, 200718 yr comment_1346917 Hahahahaha Jeremy ako se pojaviš u Pančevu u subotu bulju ću da ti pomerim!!! Hvala za paitke al' baš sam pre neki dan uzeo nove samo nisu baš taj fazon, a i neugodne mi za sviranje...mada mi se čini da Maša ima BAŠ takve! E to ti je true emo, Maša hehe!! ma dolazim sigurno taj vikend idem do matoraca pa cu da ostanem i vas da chujem btw NEMA MASHA TAKVE, ima neke sa naslikanim vishnjama/treshnjama josh mi samo fale shishkice k'o pedjine pa sam 100% 3m0 aj vidimo se u subotu
March 19, 200718 yr comment_1347191 Ja rekoh shta sam imala na myspace-u, ali evo hajd da i ovde pruzim podrshku!!!
March 20, 200718 yr comment_1347918 @ Geozee the chef: ne mogu da sviram bos, mnogo mi teže pada pedala Hvala na podršci svima! Evo nova najava: 24.03. Pančevo, Studio 21, negde oko 22h: Hitamen Fullšpajz Noizblid Reflekšns of internal rejn Bullet For My Vajolent Čepter Ko hoće sa nama u Pančevo u subotu biće organizovano okupljanje i "idenje" vozom pa se javite, već ima dosta ljudi koji idu a idemo da pijemo, sviramo i da se zezamo naravno
March 20, 200718 yr comment_1348188 Ko hoće sa nama u Pančevo u subotu biće organizovano okupljanje i "idenje" vozom pa se javite, već ima dosta ljudi koji idu a idemo da pijemo, sviramo i da se zezamo naravno dolazite vozom???!!!! joj ljudi bre, onda se pripremite za kashnjenje voza od barem 30min + moguce otkazivanje polazaka bolja varijanta vam je bus, hvatate ga kod panchevachkog mosta redovan je (na svakih po' sata) i jeftiniji od voza (celih 5 dinara)
March 20, 200718 yr Author comment_1348568 @ Geozee the chef: ne mogu da sviram bos, mnogo mi teže pada pedala Hvala na podršci svima! Evo nova najava: 24.03. Pančevo, Studio 21, negde oko 22h: Hitamen Fullšpajz Noizblid Reflekšns of internal rejn Bullet For My Vajolent Čepter Ko hoće sa nama u Pančevo u subotu biće organizovano okupljanje i "idenje" vozom pa se javite, već ima dosta ljudi koji idu a idemo da pijemo, sviramo i da se zezamo naravno PUT ON YOUR MOSHing shoes and DANCE!!!!
March 21, 200718 yr comment_1349442 UUUUU, u panchevu ima onaj park koji je kao stvoooren za bleju:) Chovek koji ga je projektovao mora da je bio vrhunski blejach chim je ostavio takvo nasledje! Heh, lepo se provedite u subotu i popite pive i za nas shto smo u karantinu:)
March 21, 200718 yr comment_1349462 o daaaa park je :rockdevil: 4 najsmornije godine u gOvnaziji smo blejali tamo samo sada su tu izgradili neko dechije igralishte, pa je jedino krug sa sedalima ostao za bleju
March 21, 200718 yr comment_1349476 Al nocu nema dece... pa moze i da se ljulja i spushta niz tobogan, narocito posle par flashica...!
March 21, 200718 yr Author comment_1349696 Al nocu nema dece... pa moze i da se ljulja i spushta niz tobogan, narocito posle par flashica...! Pogledajte samo Micheal Jacksona
March 22, 200718 yr comment_1350400 Hahahaha, pa dobro, moze da se spushta niz tobogan u zavisnosti od dimenzija donjih ledja... Ma ono igralishte je skroooz dobro, nishta ne smeta!
March 23, 200718 yr comment_1351659 Ma onaj park je keva!! Pre dve nedelje sam svirao u Pančevu sa svojim metalcima i toliko se razbio u tom parku da sam se raspao za bubnjem! Al' šta ću, nisam mogao da odolim Becks-u od 46 dinara u staklu Sve jedno, to mi je bilo za nauk za ubuduće da nikada više u tom parku ne popijem više od 10 piva pred svirku u Studiju 21 pa tako da sada u subotu neću
March 23, 200718 yr comment_1351753 Ma onaj park je keva!! Pre dve nedelje sam svirao u Pančevu sa svojim metalcima i toliko se razbio u tom parku da sam se raspao za bubnjem! Al' šta ću, nisam mogao da odolim Becks-u od 46 dinara u staklu Sve jedno, to mi je bilo za nauk za ubuduće da nikada više u tom parku ne popijem više od 10 piva pred svirku u Studiju 21 pa tako da sada u subotu neću Da, ova varijanta je obichno, ali pazi ogradjujem se, OBICHNO, bolja posle svirke... i ja sam imala par iskustava sa improvizovanjem teksta posle slichne kolichine piva... tako da... chim se zavrshi svirka, JURISH NA PARKIC !!!!!
March 23, 200718 yr Author comment_1351812 A jel ima tamnih kutaka u parku za plakanje? ahahhahaha Organizovacemo nesto kod ljuljaski :mhihi: Al ne zaboravite maskaru to su