Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 380
  • Views 47.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gospa na Sivcu
    Gospa na Sivcu

Moji omiljeni pisci

• Na prodaju prvih 8 knjiga Boja magije 1998 godina Svetlost cudesnog 1998 omot 4- (posveta) Jednakost rituala 1999 (posveta) Mort 1999 (posveta) Cudotvorac 1999 Sestre po metli 2000 Piramide

• Продајем књиге Терија Прачета - "Пирамиде" и "Косач". Исти издавач као у посту изнад. 350 комад, 650 динара заједно.

comment_1640698

Pa zasto ne skidas sa linkova koje sam ostavio, mnogo brze ce se skinuti ? Imas rapidshare, megaupload itd. Kvalitet je dobar, nemoj da brines ;)

U planu mi je da nabavim i ova 3 filma, kao i ona 2 animirana - Wyrd Sisters i Soul Music. U oba Death-u glas pozajmljuje Christopher Lee, kao i u filmu The Colour of Magic.

Ovo je link ka Hogfather filmu, 1. i 2. deo plus extras, super kvaliteta:

http://krmoviestation.blogspot.com/2008/03...006xvidac3.html

comment_1641174
Pa zasto ne skidas sa linkova koje sam ostavio, mnogo brze ce se skinuti ? Imas rapidshare, megaupload itd. Kvalitet je dobar, nemoj da brines ;)

U planu mi je da nabavim i ova 3 filma, kao i ona 2 animirana - Wyrd Sisters i Soul Music. U oba Death-u glas pozajmljuje Christopher Lee, kao i u filmu The Colour of Magic.

Ovo je link ka Hogfather filmu, 1. i 2. deo plus extras, super kvaliteta:

http://krmoviestation.blogspot.com/2008/03...006xvidac3.html

Ma da skinula sam do pola sad cu da pocnem ispocetka :)

Nego meni torenti odgovaraju, jer nisam kod kuce vecinom, pa to ostavim da se krcka dok nisam tu, ovako sa linkovima bih morala da klikam posle svakog dela, za to nemam vremena :(

• Author
comment_1641432

jaoooooj stavila sam da se skida hogfather jaoooooo jaoooooj enki hvala ti ko bratu najrodjenijem jaooooooj!!! :wub:

ja sam se vise pronasla u onoj "sansa od 1:1 000 000 desi se u 1 000 000:1 slucajeva... xD

lik je kraaaalj. <3

comment_1641562
jaoooooj stavila sam da se skida hogfather jaoooooo jaoooooj enki hvala ti ko bratu najrodjenijem jaooooooj!!! :wub:

ja sam se vise pronasla u onoj "sansa od 1:1 000 000 desi se u 1 000 000:1 slucajeva... xD

lik je kraaaalj. <3

Slabo si uradila domaci:

"One in a million chances happen nine times out of ten"

;)

@ Tanya zar ti nije lakse da lepo zamolis nekog od nas geekova koji smo to ves sve downloadowali da ti narezemo nego da skidas sama tolke gigabajte kad toliko slabo ide?

Solidarnos' :)

• Author
comment_1641728

bla bla aj sad odma da me vodite na streljanje xD

nije bitno, shvatili ste sustinu... xD

ali neprevazidjena izvala je

"Ciju?", upita Pacovska Smrt.

"CIJU", objasni SMRT.

hihihi... svaki put se upisam od smeha kad se setim...

ili

"Imalo je zube kornjace, noge sirene, dlaku zmije, bla truc, a moj subjektivni utisak je da je imao gadnu narav kao i helijumski balon u oluji."

xD

nervira me sto sam sve procitala, zavidim onima koji s pracetom tek krecju =(

comment_1641885
@ Tanya zar ti nije lakse da lepo zamolis nekog od nas geekova koji smo to ves sve downloadowali da ti narezemo nego da skidas sama tolke gigabajte kad toliko slabo ide?

Solidarnos' :)

Ma jok opusteno :lol:

Nisam iz Bg pa necu da cimam nikoga da mi salje to...

Polako evo Truckers su se skinuli, Colour of Magic je na 60%, Johny and the dead 20%...

Napredujemo :meshuggah:

comment_1642174

Hogfather je losh,napeta i izvestacena gluma. Wyrd Systers nisam imao vremena da odgledam do kraja,ali je simpa animacija. Bacam Kamionce na skidanje, iz chistog sentimenta, mada sam prestao da se smejem na tpove fore.