October 26, 200816 yr comment_1782301 Necem bre nikog da tepam ja sam doar,ja tepam samo kad mi neko spominje kevu ili mi popije pivo!
October 27, 200816 yr comment_1782585 ma heavy bre, koji crni power Ma cim ti ubacis one galopirajuce ritmove i fists in the air refrene, nije to heavy u pravom smislu.
October 28, 200816 yr comment_1783050 Pozdrav. Promo je fenomenalan, mogu tek da zamislim kako će album da bude dobar. Svaka čast. Odličan heavy.
October 28, 200816 yr Author comment_1783057 vido sam vam pevaca na Tarji niste vise tr00 heavy Pozdrav. Promo je fenomenalan, mogu tek da zamislim kako će album da bude dobar. Svaka čast. Odličan heavy. hvala prijatelju
November 18, 200816 yr Author comment_1798419 Glasajte da FS nastupi na MetalCampu 09! http://www.metalcamp.eu/voting.php! Serbia/Forever Storm
November 20, 200816 yr comment_1800927 E da!!! Mito aj mi lepo da kazhem da je to nash bend, ko jebe ove!! Shalim se...E momci hoce li biti skorije koja promotivna svirka??? I kako napredujete sa albumom?
November 21, 200816 yr comment_1800940 Glasajte da FS nastupi na MetalCampu 09! http://www.metalcamp.eu/voting.php! Serbia/Forever Storm Извин'те, радије сам гласао за себе.
November 21, 200816 yr comment_1801017 Najbolje bi bilo da se svi skupimo i lepo glasamo jedne godine za npr. Space Eater, pa sledece Forever Storm, pa za Dargoron, pa Antologija, pa Rain Delay, pa Consecration itd. orss. tako sigurno mozemo pruziti nasim bendovima neku mogucnost da sviraju sa strane. Ovako nikada nece otici.
November 21, 200816 yr Author comment_1801289 dajte jedan CD da uvalimo ovim likovima iz Hammerfalla :) haha, vazi E da!!! Mito aj mi lepo da kazhem da je to nash bend, ko jebe ove!! Shalim se...E momci hoce li biti skorije koja promotivna svirka??? I kako napredujete sa albumom? sad ce promo valjda, samo ovi kolokvijumi da prodju, a bice i svirki nekih skorije valjda Извин'те, радије сам гласао за себе. ali to nije u sportskom duhu Najbolje bi bilo da se svi skupimo i lepo glasamo jedne godine za npr. Space Eater, pa sledece Forever Storm, pa za Dargoron, pa Antologija, pa Rain Delay, pa Consecration itd. orss. tako sigurno mozemo pruziti nasim bendovima neku mogucnost da sviraju sa strane. Ovako nikada nece otici. ja ne znam da je ijedan nas bend bio i prosle godine, a dosta se prijavilo, a ionako glasanje nije kljucno za odlazak bendova
November 22, 200816 yr comment_1801711 ja ne znam da je ijedan nas bend bio i prosle godine, a dosta se prijavilo, a ionako glasanje nije kljucno za odlazak bendova Znam da nije kljucno ali je sigurno jedan veliki faktor, pa ako vide veliki broj glasova bend ima mnogo vece sanse za nastup
November 22, 200816 yr comment_1802111 Alo ljudi licno sam nadgledao i organizovao glasanje za Abonos za izdavanje albuma i tour po americi bili su prvi i onda odjednom za 20 secundi metal core bend dobije 15000 glasova(sto je jelte nemoguce)i pobedi:P To je samo reklama da bi navukli metalce da vide neke reklame a kao satro njihov glas se racuna, nego vi momci(i kovca:) Gitare u shake i rad,red i disciplina p.s Na metal campu mozete nastupiti u onom demo terminu vrlo lako(ako prodate broj karata u Srbiji da ispate vashe troskove) Edited November 22, 200816 yr by STARSHOOTER_SUPREME
December 20, 200816 yr comment_1824808 Одлично питање. Јесте ли слали нешто на адресе које вам дадох?
December 25, 200816 yr comment_1828207 Heh... Onaj promo je toliko dobar, da me čudi da ih još uvijek nije neko prihvatio.