Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 167
  • Views 22.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Глупог ли назива за бенд.   Ово звучи ко оригинал (има те њихове везивне мелодије) са Фил Анзелмом на челу. Лепо, али нек се ипак он врати у бенд да натера Камејера да се скине са жене и да издају

• Angelystor
    Angelystor

Sa ovim mogu da se složim, ovo je bilo moderno pre 10-15 godina, s tim što se meni na prva dva slušanja baš baš sviđa album, tj. nije outdatedness nikad bio problem :]   Vokal nije baš moj tip, peva

comment_1662052

I meni se cini da je malko promijenjen stil, ali kvalitet je i dalje itekako prisutan. Matthew kao u najboljim danima, pjesme melodicne, riffovi cvrsti, a produkcija bas kakva treba. Vidjecemo sta ce dalje biti, ali cini mi se da ce ovo biti Matthew-ova prva i posljednja epizoda vezana za Pyramaze.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_1685276

Pa dobro, to da...mada ja sam ih slusao i pre njega, tako da mi nije toliki bum sto sam to saznao, kolko je ljudima koji su ih zbog Matta iskopali iz zemlje..

...mada ja drzim do toga da su oni jedan od najoriginalnijih bendova, a i kvalitetnijih - sa ili bez njega!

• 2 months later...
comment_1737206

Odlichan, odlichan, odlichan album! Matu Barloe, budalo, ovde si trebao ostati! Pre svega ga je lepo chuti u relativno "novom ruhu", tj. power albumu koji je drugachiji od IE materijala, a da opet chovek tol'ko jebe keve. Naravno, zasluzna su i Pajramejz deca za songwriting, tak' da se definitivno moram podsetiti prethodna dva albuma u skorije vreme :da:

Ovo je prelep power metal., bash po meri.. Vec mi je u Top3 za ovu godinu.. Kako je samo jak refren na "Shadow Of The Beast"..kapiram da bi ova pesma jedino mogla biti bolja kada bi sa na istom smenjivali Hansi K. i Matt na stihovima, zamislite tu perverziju! :drool:

Ta i "Touched By Mara" su mi glavni aduti albuma. Takodjer jebu keve: "Year Of The Phoenix", "Ghost Light", "Caramon's Poem".

• 3 months later...