Mr.Torture Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Old school sa izrazenim klavijaturama. Zanima me je l' koriste ritam masinu ?? Quote
Denethor Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 U pocetku valjda nisu malo pre Ad Noctuma su poceli. Tako sam ja Cuo. Inace FENOMENALAN BEND. Po meni jednan od najboljih a mozda i najbolji simpho bend. Najbolji album Moon in the Scorpio, inace imam ih sve osim ovog poslednjeg. Quote
Ol' Scratch Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Fina stvar, nego jesi li chuo od njih poslednji abum-"Ultimate Death Worship"? A da li koriste ritam mashinu pojma nemam. Quote
dijaz Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Ja mislim da koriste ritam mašinu još od prvog albuma-Moon in the Scorpio Quote
Mr.Torture Posted December 29, 2003 Author Report Posted December 29, 2003 nego jesi li chuo od njih poslednji abum-"Ultimate Death Worship"? Nisam ga cuo. Je l' vredi ? Quote
Mr.Torture Posted December 29, 2003 Author Report Posted December 29, 2003 Ma ne osporavam ja to nimalo. Nego sam pitao, onako, je l' dobar album. Ja cu ga, ako budem bio u prilici, svakako cuti. Quote
Denethor Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Pa ako lici na Ad Noctum(sto je najverovatnije) onda je ok jel taj album nije los. Quote
dijaz Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 čula sam da se na novom albumu javlja Atila Quote
Mr.Torture Posted December 29, 2003 Author Report Posted December 29, 2003 Meni se cini da na Phantasmagorial Dreams (ili Path Of Ice, nisam siguran) pojavljuje neki vokal slican Atili. Quote
VOJVODA Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Meni se uglavnom dopadaju, recimo da mi je "Epitome Of Illusions" najfiniji. Quote
Ravendark Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Fenomenalan bend-imam sve albume,od kojih mi je samo Ad Noctum malo los.I koriste ritam masinu na svim albumima. Quote
Srki Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Bila je vec tema o njima pre 2 godine (ja sam je otvorio ) Meni su jos uvek jedan od najomiljenijih bendova! Narocito prva 2 albuma! Quote
Denethor Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Tu si upravu. Moon in the scorpio i In abhorence dimentia su ubedljivo naj albumi. Najace pesme meni Through gleams of death i Gloria sathanas. Quote
scissors Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 da bila tema, sjećam se, ali na yumetalu je sve relativno limbonic art... the ultimate je bolestan album skroz... ko što reče invictus 'kakav je ovo bend koji počinje kao melodic i završava kao old school' ... accelerated de-evolution ritam mašina im samo daje neku sintetičnost, prepoznatljiv zvuk... definitivno imaju nešto po čemu se izdvajaju... možda ne najbolji, ali svakako jedan dobar bend a: Quote
Ol' Scratch Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Definittivno vredi "Ultimate..."! Nego kol'ko oni imaju uopshte albuma? Paz'te ovai flesh jedna moja ortakinja ih stalno zbog imena mesha sa Lacrimosom ! Quote
Nazzgul Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Old school sa izrazenim klavijaturama.Zanima me je l' koriste ritam masinu ?? Hm.....ne bih bash rekao da su old-school..... Quote
Denethor Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Definittivno vredi "Ultimate..."! Nego kol'ko oni imaju uopshte albuma? Paz'te ovai flesh jedna moja ortakinja ih stalno zbog imena mesha sa Lacrimosom ! Imaju 5 albuma ukljucujuci ultimate death warship. Quote
Baal Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Imam svih 5 albuma,najvishe mi se svidje Moon In The Scorpio.... Quote
Denethor Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 1.Moon in the scorpio 2.In abhorence dimentia 3.Epitome of ilusions 4.Add noctum 5.Ultimate death warship Quote
Ol' Scratch Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Fala... Nego imaju li neki Live? Quote
Simadin Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Chuo sam samo Ad Noctum i In Abhorrence Dementia, i ovaj drugi mi je zasad naj... ...a inache pishe se Epitome Of Illusions i The Ultimate Death Worship :roll: Quote
Recommended Posts