Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 121
  • Views 14.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1336559
Anyway, mnogo mi je bio smeshan onaj Horejshio iz Majamija kad uvek onako ispadne pametan na kraju, u fazonu:

NEGATIVAC: Necu provesti ni dana u zatvoru!

Horejshio: U pravu si, necesh provesti dana u zatvoru, proveshcesh ih hiljade!

To je jedan od najboljih likova ikada snimljenih. Treba mu posvetiti fan club.

comment_1341860
Retko kad sta funkcionise onako kako smo ocekivali ili kako ocekujemo.

Primer: danas sam kupila novu tastaturu jer se prosla razdrndala, spejs bar nije radio, a i bila je mnogo bucna. Dadoh 600 dinara za tastaturu koja je jedva primetno tisa od stare :mrtav:

Хих, ја сам моју мекану и тиху платио 200. :)

comment_1345351
sto se pandurskih serija tice, posle baltimore homicide, sve ostalo komotno moze da se brise. ali CSI kao serijal opusta u bilo kojoj varijanti.

Slazem se...Baltimore je nekako bio najrealniji i nije uvek pokazivao da su policajci efikasni...Koliko se secam,njima do kraja serije ostaju neki slucajevi nereseni i neki se provlace kroz vise epizoda,kao ona slucaj Addine Watson....

CSI Las Vegas mi je bio najbolji.Grisom mi je ubedljivo omiljeni lik.Horacio i Majami ekipa su slabiji,a NY mi je maaaalo dosadan...

comment_1345653
Slazem se...Baltimore je nekako bio najrealniji i nije uvek pokazivao da su policajci efikasni...Koliko se secam,njima do kraja serije ostaju neki slucajevi nereseni i neki se provlace kroz vise epizoda,kao ona slucaj Addine Watson....

CSI Las Vegas mi je bio najbolji.Grisom mi je ubedljivo omiljeni lik.Horacio i Majami ekipa su slabiji,a NY mi je maaaalo dosadan...

Pre bih rekao da je Adena Watson.

Meni je :NY bolji nego :Miami.

• Author
comment_1347148

Hej, nemojte tako, Las Vegas je zakon i to je chinjenica, bash sam skoro na Foxu gledala neku emisiju o real life forenzicharima i ovi su ih tako dobro skinuli, od ponashanja, preko govora do sitnica pri obradjivanju dokaza, sve je isto... a da ne pricham o tome da se ne prave pametni kad uhvate krivce i nemaju neke glupave fore poput Horacija! Las Vegas rula!!!

• Author
comment_1347620

Pa, koliko ja znam postoje CSI: Miami, Las Vegas i NY, s tim shto se Las Vegas i NY daju na prvom, pa sam s toga kapirala da kao predhodnika spominjesh Las Vegas.... nekako mi logichno...

E, al moram reci da mi se svidela ova epizoda od petka NY sa hobotnicama i bubama koje se ruchkaju.... hihi, pohovani paukovi....

Edited by vampirburnedbythesun