Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1376880

Ma iskreno, bend me uopšte i nije zanimao a niti me sad zanima, čula sam u klubu obradu s eurovizije, onako, baš me nasmija slatko pjesma ( :) ), pitala ko je i šta, saznala, dobila link za cijeli album, nisam našla samo za tu pjesmu, i eto, preslušala jednom album i stvarno ga se ne sjećam, a onu obradu sam puštala maloj rodici da vidi šta joj uradiše od one Grkinje. :lol:

• Replies 138
  • Views 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Oooo,desi Prinće,samotnjaće,Pustinjaće-pošto se sad tako zivaš. Pa desi,nedostaješ mi.

comment_1376971

Dream Evil je, za vecinu nas, jedan medju najboljim bendovima a za neke nije...

Odlicni su muzicari, bez komentarisanja ali nije bas sustina da se slusa godinama da bi znali ko su i sta Dream Evil... :rolleyes:

Neka oni samo sviraju i postoje, a ko ce ih prihvatiti ne odlucujemo mi... :zeleni:

Najnoviji album je odlican, mada mozda malo drugaciji od predhodnih ali nista ne menja! :zeleni:

Pozdrav and cheers

:pivopije::smile:

comment_1376978
ma burazeru niko ih ovde ne pljuje, jer se zna. ko se kaci sa pravim metalcima uvek dobije preko picke :)

nego stvarno, imali neki njihov snimak uzivo, kao neko izdanje. zajebite youtube sranja. :) :) :)

A ti si, kao, pravi metalac ako slusas DE...

:)

Edited by StarbreakeR

• Author
comment_1381838

nista ja neublazavam. ja gotivim i onu budjavu obradu i ceo taj album. jednostavno, sve od dream evila je do jaja. a to koji je album bolji, nema veze. svako ima nesto sto ga pali. ali jedno je istina---> dream evil jebeno prze za sve pare, a nije im bas jeftina produkcija.

ziveli!!!

nista ja neublazavam. ja gotivim i onu budjavu obradu i ceo taj album. jednostavno, sve od dream evila je do jaja. a to koji je album bolji, nema veze. svako ima nesto sto ga pali. ali jedno je istina---> dream evil jebeno prze za sve pare, a nije im bas jeftina produkcija.

ziveli!!!

• 4 weeks later...
  • Author
comment_1402660

na koje god ti udje, na drugo nema da izadje. dream evil ostaje zauvek. postajes njihov rob. imaces nocne more. metal krece da ti tece venama. srce je pred infarktmo. sve dok ne promenis krv kao mika dzigerica iz stonsa.

p.s. dream evil je najgori oblik droge. ostavicu kompilaciju u zbunu ispred kuce, a ti to pokupi tajno u sred noci. (na svoju odgovornost)

ne zelim da mi posle kukas kako sam te ja navukao na to.

jogomunda ponovo jashe

pozdrav