Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 205
  • Views 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1868569
Mito aj mi srezi GM2. pa mi donesi na nekoj svirci. Obecavam da cu ti narezati puno dobre muzike za uzvrat. :D

nema GM2 covece :)

valjda pravi covek novi deo i proculo se da ce raditi Sribju mada nista nije sigurno :confused:

comment_1870130

Global Metal je mnogo bolji i zanimljiviji od prethodnika mu.

Japan je vrh vrhova a i oni Kinezi zvuce mnogo zajebano!

Jedino što me iritira je Mr. Lars-u-svakoj-čorbi-mirođija. Na moju nesreću, gledao sam dan za danom GM i Get Thrashed i morao da trpim pozera u oba :angry2:

comment_1873833

Jeste on pozercina ali kad je dobro nagudrisan deluje cak i fini.Moze neko da pomisli da nije smradina... :)

Gledah prekjuce Global metal i bas sam uzivao.Sto bi dobro bilo da dodje ovde da ga mi ugostimo,da vidi kakvi su Srbi delije i ludaci.

Imali smo mi ovde jednog americkog mekusca iz Minesote,od bureka povracao,kafu navrnuo sa sve talogom pa zamalo da se zadavi jer je mislio da je to filterusa a kad ga nasi savatali i odveli u kafanu za dva dana propusio,propio se i postao propalitet a doso otuda strejt. :) Kako je jeo pihtije u kafani a kod mene sarme... :)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
comment_1940568

I ja polako pocinjem da sumnjam da postoji...

Citiram recenziju u MM:

"...the film itself is just over 90 minutes in length, but since they had such a wealth of footage shot, there's an extra bonus dvd that contains another hour-plus' worth of inetrviews and performances, with bands like Sigh, Melechesh and Krisiun getting more interview time next to outtakes from Iron Maiden and Lamb Of God."

Gde je jebeno taj disk?!

Edited by excrement

comment_1944430
Jeste on pozercina ali kad je dobro nagudrisan deluje cak i fini.Moze neko da pomisli da nije smradina... :)

Gledah prekjuce Global metal i bas sam uzivao.Sto bi dobro bilo da dodje ovde da ga mi ugostimo,da vidi kakvi su Srbi delije i ludaci.

Imali smo mi ovde jednog americkog mekusca iz Minesote,od bureka povracao,kafu navrnuo sa sve talogom pa zamalo da se zadavi jer je mislio da je to filterusa a kad ga nasi savatali i odveli u kafanu za dva dana propusio,propio se i postao propalitet a doso otuda strejt. :) Kako je jeo pihtije u kafani a kod mene sarme... :)

:):)