Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 109.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Administrator
    Guest Administrator

Ljudi koji se pirsinguju ili traze paznju ili imaju neki poremecaj licnosti

• Генеральный
    Генеральный

нећеш валда да бушиш усну ко гејчина нека распала   надам се да сам ти помого

• tela odbijaju strana tela jer tela znaju da stranim telima nije mesto u telima... vlasnici tela ne.   nikada mi neće biti jasno zašto je nekima lepo da im gvožđurija visi sa nekog dela tela... po mo

comment_1446873
Kad se setim prosto mi je neverovatno da sam se nekada za pupak cimala i nisam mogla da se opustim da prodje igla :) Piece of cake :lol:

e vala bas :lol: vise boli posle, prve dve nedelje ne mozes ni da potrcis. sada konacno mogu da se opustim i leskarim na stomaku :razz:

• Author
comment_1447851
e vala bas :lol: vise boli posle, prve dve nedelje ne mozes ni da potrcis. sada konacno mogu da se opustim i leskarim na stomaku :razz:

Ma jok, poenta onog sto sam rekla je da kad bih sada probusila ne bih se uopste cimala. Kad ti je prvi onda cim zaboli cimnes se i mislis da nesto ne valja. Ovako znas da samo ne treba da dzarash :)

@marko: ti si lud :) ja tek od skoro tako opusteno spavam. A s alkicama to ne smem ni da zamisljam :uhoh:

Negde mi se zagubila sipkica koju sam kupila, hocu da zamenim ovu od 25mm sto mi sad stoji :)

• Author
comment_1448512

Pa bilo mi je lakse sto sam bila kod nekog ko se razume ali mi saveti nisu nista pomogli.

Sve do pre par dana se redovno pravila bubuljica dok nisam probala najmanje ocekivanu stvar - hidrogen. I sredio je prilicno. Jednom dnevno to a ostatak antibak.sapun. Nikako da procenim da li mi hloramfenikol (koji mi je preporucio) sada pomaze ili odmaze. Tjah. Makar su prosirene i sipkice su pa ima manje stepena slobode rotacije (Alita ce razumeti :) :) )

Uskoro cu pupak i jezik :veseli: Decko i ja se dogovorili da uradimo jezik u isto vreme da ne bi ono drugo bilo "zdravo" i cimalo da se prekrse saveti :) tako je najlakse, kad dvoje ima istu muku.

Edited by Double Fire

• 2 weeks later...
  • Author
comment_1457068

Jebiga, pre takvih eroticnijih busotina moras tacno da procenis kakvu stimulaciju volis i kako ce ta promena da utice na tebe - da te sjebe ili da ti bude u najmanju ruku isto... Licno, ne bih busila nista takvo jer vizuelni trip nije uvek vredan tolikog cimanja :no:

comment_1458918

Tek sada sam videla ovu temu...

Imam cetiri pirsinga. Jedan sam radila u Pragu, sve ostale u Sindjelu i bilo je skroz o.k.

Mislim da radim bar jos jedan.

Bezveze mi je ta prica sa anestezijom. Cemu pirsing, ako malo ne zaboli, au principu i ne boli...Bas uopste...bar mene

comment_1459477

Da li treba da kazem da me boli zarad "mira u kuci" iako to nije istina?

Zaboli tih par sekundi malo i nista...Nemam taj problem da moje telo odbacuje pirsinge. Nista ne boli, ne gnoji...

Nos, koren nosa, obrva, bradavica

comment_1460033
никад не прави компромисе - нађи мушкарца по мери!

:):)

Ретко коме признајем да има више духа од мене, али ти си стварно ненадјебив.

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.