Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1185226

e da.. vec sam postovao na temi za exit...

svirka na exitu je bila skroz ok (a kad se uzmu u obzir situacije u bendu, svirka je bila maximum... ipak je proslo samo 2-3 meseca od odlaska one ekipe)

naravno ja cu da vam skacem po pameti dok ne nadjete jos jednu zenku... i dok Srdjan ne bude prestao da se onoliko dere icon_razz.gif i da ubija fanove flashama

najvece iznenadjenje bila je posve raspolozena publika.. dobra atmosfera indeed icon_da.gif

• Replies 1.2k
  • Views 115.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zao mi je sto ih nisam gledao u Zrenjaninu letos..ali ih zato nisam propustio na Exitu..kompletan utisak je jak..od same pojave,pre svega zbog dve boginje i njihovog glasa i stasa pa do same muzik

• sanguinia
    sanguinia

Konacno neko da da neki objektivni sud o Abonosu! Samo sam ih jednom cula (na tzv. Gothic festu prosle godine) ali takva kolicina pompeznosti i pretencioznosti se retko srece (i jos teze zaboravlja).

• Ako tebi Marta falsira, onda imas problema sa sluhom. a:

• 2 weeks later...
comment_1197544

Juce su proglaseni pobednici konkursa za najbolji novi metal bend na sajtu: http://sickmetal.com

ABONOS nazalost nije osvojio nijednu od prve tri nagrade, ali dovoljna nagrada nam je sto smo usli u najuzi krug (po recima organizatora na cetvrtom smo mestu bili), i sto se pokazalo da postoji toliko ljudi koji nas podrzavaju. Jos jednom hvala svima vama koji ste svojim glasovima omogucili da i do ovde dodjemo. Veliki pozdrav od ABONOSA!

Ovo je e-mail, informacija iz prve ruke, koji smo dobili od organizatora konkursa, procitajte, interesantno je!!!

user posted image

Edited by Laser

• 3 months later...
  • 3 weeks later...