August 22, 200321 yr comment_255337 ljudi ja sam imao tu privilegiju da vec cujem ceo album kod Vrleta (gitariste) s tim sto je Marta uzivo pevala vokale (koje tada jos nisu snimili) i mogu reci da zvuci odlicno...nije bas zestoko ali je super nesto kao progressive gothic kombinacija...
August 24, 200321 yr comment_255998 na download rubrici pise:kako je nezakonito skidati mp3 fileove bez pitanja i kao u stilu to nije posteno i jos kaze dase nama svidja to mi bi ovde postavili sami mp3 i na kraju izvinjenje 8O Zalosni su Svaki anonimni bend danas najvise nade polaze i net promociju a oni sviraju vec koliko godina i nisu u stanju postaviti mp3 file. podsjecaju me na stratovarius sto se ovoga tice A znash sta , mogu da stave jednu-dve pesme al kad bi stavili ceo album ko bi kupio njihov CD?
December 18, 200321 yr comment_338188 sta se desava sa ovim bendovm?? neke svirke ?? znam da snimaju i da su snimali album 100000 godina jel to gotovo...>? valjda ce biti neke svirke/cirke za zimu
January 4, 200421 yr comment_349753 ja sam impresionirana ovim bendom-ali malloo me gusi nalet tog trenda gothic bendova, postaje tako isfukareno :ne: ne bih volela da mi dosadi, jer smatram da su kvalitet
February 9, 200421 yr comment_385651 zasto svaki bend koji ima zenski vokal mora gothic da svira??? Abonos, po meni nije ni 20% gothic. Sviraju, po meni, bas originalan trip...neki moderni heavy/power...
February 9, 200421 yr comment_385666 Skroz su heavy Elem stvarno kad ce taj album bas bi voleo da cujem kako zvuci.
February 9, 200421 yr comment_385679 Gothic???Ne.... Nego,dajte,ljudi sredite malo one vokale...Sve to zvuchi previshe konfuzno...Steta je.
February 9, 200421 yr comment_385900 Stvarno je vrijeme za taj album!!!Da konacno u potpunosti cujemo kako sve ono zvuci.
February 9, 200421 yr comment_385931 Pa, u potpunosti zvuci savrseno! Album odlicno zvuci, samo da izadje, pa cete videti.... i nije to goth metal, vise je do imidza benda, zenskih vokala, i mozda po kojih momenata... ali zar je to i bitno na kraju?
February 9, 200421 yr comment_386059 Apropo toga sto Abonos nije gothic metal: "Abonos is gothic metal band from Belgrade, Yugoslavia. The band was formed in late 1999. Abonos music reminds on late gothic and early renaissance period combined with energetic metal sound, with keyboards which give special sound and female opera-like vocals fulfilled with male vocal. Rhythm section is strong with heavy and complex guitar sections." Ali dobro vi bolje znate od samog Abonosa
February 11, 200421 yr comment_386417 svirali su choir, u kroshnjama abonosa, bog mraka, obradu lorene i tamu .. mozda je bila jos neka pesma izmedju .. ne secam se tacno
February 12, 200421 yr comment_387206 Apropo toga sto Abonos nije gothic metal: \"Abonos is gothic metal band from Belgrade, Yugoslavia. The band was formed in late 1999. Abonos music reminds on late gothic and early renaissance period combined with energetic metal sound, with keyboards which give special sound and female opera-like vocals fulfilled with male vocal. Rhythm section is strong with heavy and complex guitar sections.\" Ali dobro vi bolje znate od samog Abonosa Ja mislim da bi clanovi benda mogli da skoknu na obliznje predavanje o upotrebi odredjenih i neodredjenih clanova u engleskom jeziku. Sa ukupnim skorom od jednog 'the' i nijednog 'a' ili 'an', mislim da bi uspeli cak i popust da izvuku. Da i ne pricam o tome kako su: "female opera-like vocals fulfilled with male vocal"
February 12, 200421 yr comment_387411 Opet smarash kao po obicaju :roll: I sta ti ono bese studiras matematicki ili filoloski?!