January 13, 200520 yr comment_654565 Ako bi otpustili tekstopisce otpustili bi i vokale covece!! pa dobro .. vokali mogu da ostanu ali samo u svojstvu hora.. koji viche ...naaaaaaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaaaaa ahaaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaaaa... i to bi bio pravi instrumentalni spektakl .. ja bi sekao vene na taj trip ...ponekad mi dodje da popizdim sto ne mogu da izbacim onu liriku i uzivam u mjuzi .. likovi mnogo dobro sviraju ..
January 13, 200520 yr comment_655043 Ja bi izbacio jedan vokal...muski ili zenski - svejedno... Mozda za live snimke, jer je to jako tesko ozvuciti! Ali meni se svidjaju ovakvi kakvi su! Poz
January 16, 200520 yr comment_657728 Uz to za sve fanove iz RS i BiH album je od januara 2005 nabavljiv preko Walk Records Distribucije!!! Sve informacije na: [email protected] 065-842-214 Pozdrav
January 16, 200520 yr comment_657867 cuo sam par vasih pesama, moze da prodje idejno, ali muski vokal je ocajan. nadam se da cete biti bolji u buduce, i smanjite primesu zenskih vokala, to je isto jedan od minusa!!!
January 16, 200520 yr comment_657975 ja vam reko ... postanite instrumental bend... sa primesama mushko/zenskog hora... vashe ime je nekako epic fazon ... i ceo trip ... bash je za o fortunu dushu dalo ...
January 16, 200520 yr comment_658729 cuo sam par vasih pesama, moze da prodje idejno, ali muski vokal je ocajan. Ocajan? Stvarno smjesno, covjek stvarno ima odlican glas, slusao sam ga na jednoj svirci Interfectora, u Banjaluci na kojoj je on svirao sa njima, i pjevao je Dark Sagu-bar mislim, i ima stvarno odlican glas! A i na albumu je super otpjevao!
January 16, 200520 yr comment_658756 , moze da prodje idejno, ali muski vokal je ocajan. , i smanjite primesu zenskih vokala, to je isto jedan od minusa!!! Lale ima super glas...decko odlicno peva... E sad pitanje je da li potrebno Abonosu da ima 3 vokala...
January 16, 200520 yr comment_658973 Lale ima super glas...decko odlicno peva... E sad pitanje je da li potrebno Abonosu da ima 3 vokala... E to je stvarno dobro pitanje, mozda dva vokala, ali ono cemu onu teze je sigurno 3 vokala, a ako u buducnosti nadju bolji studio, i uslove, mozda i uspiju napraviti dobar materijal! Vidjecemo sta buducnost donosi!
January 17, 200520 yr comment_659897 pa ako oni misle da je tako najbolje meni je ok...i ne bi trebalo da se izbacuje muski vokal!
January 17, 200520 yr comment_659919 Abonosov album je shit,nekako mi je bas bezveze,sve nesto nabacano bez smisla. Mozda u buducnosti urade nesto bolje........... Edited January 17, 200520 yr by SlavoniC
January 18, 200520 yr comment_660344 pa ako oni misle da je tako najbolje meni je ok...i ne bi trebalo da se izbacuje muski vokal! i ja se slazem s tim , ne treba izbaciti Lalicev vokal , ponekad se bash lepo uklopi ali mislim da bi trebalo malo redukovati pojavljivanje sva 3 vokala , nekad zvuchi bash haotichno, posebno zbog promena ritma....
January 18, 200520 yr comment_660355 Pa ovo je tek prvi album, valjda ce poslusati sve kritike i na sledecem ispraviti greske
January 25, 200520 yr comment_669000 Chitah Rogosicevu recenziju albuma ...a shta drugo ochekivati od choveka koji misli da su Moondive i Amorphis gothic
January 25, 200520 yr comment_669567 Recenzija u BV-u je dobra a u REX-u Pa zna se ko je pisao u BV, a koja budala u ReX-u!
February 1, 200520 yr comment_679326 Spot je poceo da se vrti na metal play listi na Metropolisu od petka. Jel neko gledao? Kako vam se cini?
February 2, 200520 yr comment_680843 Ja ga jos nisam vidio, Vrle mi rece poslati pa da ga dam nekim stanicama u BL, ali nije josh poslao, malo ga podsjeti!
February 2, 200520 yr comment_680989 Spot je poceo da se vrti na metal play listi na Metropolisu od petka. Jel neko gledao? Kako vam se cini? Videlo nas dosta jos na promociju u SKC-u... sledeci put cimajte mene da vam radim reziju ili da budem saradnik pri reziji ako vi to uopste praktikujete u vasim spotovima. Imam bas lepe ideje za "Tamu", "Izlaz", "Misli"... steta da propadnu,
February 2, 200520 yr comment_681542 ali mislim da bi trebalo malo redukovati pojavljivanje sva 3 vokala , nekad zvuchi bash haotichno, posebno zbog promena ritma.... da ali posto i Marta i Marija dobro pevaju red je da se to malo istakne pa zato dolazi do konfuzije... nesto mi se cini da se njihovi glasovi (M & M) ne slazu pa kad pevaju zajedno malo mi ubija atmosferu..ne znam...
February 4, 200520 yr comment_684698 Abonosov album je shit,nekako mi je bas bezveze,sve nesto nabacano bez smisla. Mozda u buducnosti urade nesto bolje........... Neko je izgleda čitao recenziju u REXu . Najcrnje je što se bolja recenzija pojavila u onom TV dodatku uz Politiku danas, čak i kad izuzmemo stvari kao što su "рокери" и "готик метал" (uz neizostavnu definiciju kako je to metal sa operskim vokalima).