December 5, 20205 yr comment_3049026 Super novi Draconian, za razliku od mnogih albuma koji krenu jako pa onda krene smaranje sredinom toka, ovde kako album odmiče tako me više uvlači u sebe. Report
May 9May 9 comment_3124363 Novi Draconian album i ponavljanje istog posta u nedogled, najviši nivo za ovu vrstu muzike.Treba doduše istaći da se Lisa vratila, i da su trebali da izbace na neko lošije vreme ali taman je malo kiše došlo, nije to slučajno. Edited May 9May 9 by Grobodan Report
2 hours ago2 hr comment_3125308 Meni mixed feelings za ovaj novi. Prve 3 su kao lesser version StS, posle se popravi. Najbolje pesme the face of god, I gave you wings, pa lepa i Misanthrope river.Ili što bi majstor rekao ovo je odličan death doom bend kategorije melodičan. Ovaj bend treba slušati. Ponekad. Report
2 hours ago2 hr comment_3125309 Meni ovaj toliko tuče poslednji Sts da nije ni zabavno, doduše aj nije neko poređenje jer su ovi promenili stil. Report