December 13, 200915 yr comment_2112627 Spot iz dokumentarca o bendu http://www.youtube.com/watch?v=FafF5w2S6n8 Sam dokumentarac traje skoro 50 minuta, snimci sa Goribor koncerta iz 2007 u skc-u, pa onda iz Nis-a, i dve pesme sa Exit-a 2008. Izmedju svega toga St., Pity i Pedja pricaju o pocetku benda, koncertima i putovanjima. Prijatno za gledanje ako ste fanovi doticnih goriboraca. Jedina zamerka je na snimke iz skc-a kameramen je vise snimao neke cure iz publike lelujajuci kamerom... I vidi se itekako veliki napredak u zvuku benda od 2007 do 2008, pa ko ih je gledao nazivo ove godine, nebo i zemlja sa zvukom i stilom, sto su stariji to su i bolji. P.S. U Skc se dosta puta vidi neki lik sa Consecration majicom, pa eto i reklame za neki drugi bend.
February 19, 201015 yr comment_2150269 sa majspejsa Ako volite, pa recimo- Can, Alan Vegu-onda lovite ove mangupe.wooden_shjips http://www.myspace.com/woodenshjips Vrtim ih par meseci i to lepo ide. Inace, ulazimo u studio pocetkom marta,Pula, Ivo Lorencin, Cukeric,verovatno Toto skokne da odlupa neki drum itd?! Uza, Misa, Piti i Ja smo idalje zivi i u bendu, tako da je sve ok. Da, srecna vam Nova god. ako vam vec nije presela:))salim se, naravno. Vidimo se tu i tamo... Poz St p.s.Sta ima novo?
April 6, 201015 yr comment_2174311 Ne možeš mnogo ali možeš malo Aleksandar Stojković St, frontmen Goribora, jedno je od najsnažnijih autorskih imena na području bivše Jugoslavije, s čijim se stihovima mogu poistovetiti čitave postratne generacije. Neke od pesama u ovoj knjizi dobro su poznate ljubiteljima Goribora, a mnoge su nove i do sada neobjavljivane. Kroz njih se provlače njegove uobičajene teme: ljubav, droga, očajanje, bezizlaznost, kritika šljama koji je zavladao društvom, neuklopljenost, samoća, pa se čini kako St u svojim pesmama uspeva da uz suptilnu emociju i prepoznatljivu bluz energiju artikuliše generacijski vapaj u kojem odzvanja želja za životom. Aleksandar Stojković je jedan od najboljih, najartikulisanijih i najprefinjenijih rok pesnika, pesnik koji s malo, ali pažljivo odabranih reči, uspeva da kaže mnogo. Link
May 12, 201015 yr comment_2188331 Chuck Prophet pohvalio Goribor: Played with Serbian band Goribor last night in Zagreb. Wow, made me feel like smashing something up. You know, like in a good way. Great gig! Link ka twitter stranici
May 31, 201015 yr comment_2195841 Goribor - Zadar Kino Pobjeda Live 2010 Da li ja to čujem bluz Bez Prati I Ćuti Ljubavi Moja Rolamo St.Bluz Ne Računajte Na Nas http://www.megaupload.com/?d=47R5AO9Z mp3 kvalitet je 128kbps, zvuk nije baš najsrećniji na svim pesmama, ali tu su 3 nove pesme, pa mu to dođe kao neka vrsta kompenzacije.
September 23, 201014 yr comment_2242877 Nocas su bili odlicni u KC Gradu. Opet su se desile promene u postavi i umesto bubnjara iz Eyota sada sa njima nastupa njegov brat klavijaturista/bubnjar. Klavijature su pun pogodak i dale su takvu melodicnost starim i "novim" pesmama, da se najezite... Koncert je trajao oko sat i po, a publika je najvise uzivala na vec utemeljenim hitovima ko sam, rolamo, dalajlama, bez, sjajne niti, a od novijih su se cule drobilica duse, ti i ja, ljubavi moja, prati i cuti. Sve u svemu mnogo bolji nastup nego na promociji St-ove knjige kao pre par meseci, bilo je nekako prisnije... Ceka se novi album.
September 23, 201014 yr comment_2242881 jel si primetio da pricas sam sa sobom na temi vec godinu dana
September 23, 201014 yr comment_2242890 @buddha, meni ne smeta. otvaraju akademiju 1. oktobra u 22h. predgrupa kill me laser, a cena karte 550 dinara.
September 23, 201014 yr comment_2243145 Opet su se desile promene u postavi i umesto bubnjara iz Eyota sada sa njima nastupa njegov brat klavijaturista/bubnjar. taj klavijaturista/bubnjar (Alen Ilijic) nije brat bubnjara Eyota vec klavijaturiste Eyota (Dejana Ilijica)
September 24, 201014 yr comment_2243282 svidela mi se sala sa slikama, kad je st prokomentarisao slike na video bimu "za sve one koji misle da je osamdesetih bilo bolje".
October 1, 201014 yr comment_2246528 večeras na Akademiji http://www.kudazavik...or%20@%20Nafta/ Klub Akademija petak 01.Oktobar u 22h Cena karte: Veliki klub 550 dinara Mali klub 200 dinara Edit: nemoguće bi bilo da Voivod to već nije postavio :haha: Edited October 1, 201014 yr by Ајлин
November 13, 201014 yr comment_2267126 E ljudi, dajte neko molim vas nek okaci za download Goribor il neki link da baci, slabo ima na netu .... Imam samo Krug u ocima i Ono Sto Te Ne Ubije...
June 8, 201114 yr comment_2358380 Jel' zna neko koliko je ulaz sutra za Goribor u klubu Ladja?!? Videh plakate u gradu i na mojsvemir.com da su 9.6. u BG-u.
June 19, 201114 yr comment_2363548 Bio ja sinoc, svirali su na Krokodil-u. Nikad mi nije palo na pamet da ih preslusam pre toga ali skroz ok zvuce uzivo. Poslusacu ih eventualno. Inace: KROKODIL Fest. Edited June 19, 201114 yr by -Mare