Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1912917
:) mnogo je smešno kad vidiš nekog preko 190 u ulasku ili izlasku iz kola.

nije vam lako

Zato volim automobile sa troje vrata,sasvom komotno da se udje i izadje. E sad jbg, moram sediste da pomerim skroz do kraja nazad pa nema mesta iza mene, ali bar je meni napred udobno i lepo

• Replies 8.2k
  • Views 607.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1969 Ford Mustang, eng: 351/V8. Kostalo me malo vise nego sam planirala da potrosim, dobrih 34.000 (3 years worth of savings ) plus dok sredim papire za insurance...

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

ajde, more ko mi lupa minus na notornu činjenicu da je Polo isprdak od auta?   jbt, Polo i Pasat 5 koštaju isto, i troše maltene isto, a Pasat je svemirski brod za Polo. Pre bih kupio Mercedes iz 19

• Генеральный
    Генеральный

Апсолутно се слажем са Нагузом, и само бих додао:   Ајлин, немој да купујеш ауто. Узми хеликоптер! Имаш рецимо Ми24, то ти је сад јефтиније од циганске пичке. Не верујем да је преко 800к. Јес да с

• Author
comment_1912928

Ma kako ne mozes?!!?

Pa ja sam sedeo danas u SMARTU ko car!! Nisam mogao da verujem koliko mesta ima!! Odlican je auto.. Udoban. Mislim da bih s njim mogao i na neko putovanje..

Ajlin. 5 soma je polovan. Mislim da bi to bila relna cena za novog.

comment_1912965
po meni je cenovno najbolja Chevrolet Epica a i ostali modeli bogami :D a i kia sorento je jeftina, sa popustom oko 23000.

znas koliko je menjanje ulja i filtera, to jest mali servis, za recimo Kia Rio? I znas li koliko mozes da dobijes za taj automobil posle, recimo, 5-6 godina? ;)

• Author
comment_1912991
na epicu se zale ljudi,kazu da je neverovatno koliko slabo vuce taj auto.pretezak je i ubrzanja su mu katastrofalna

Ma daj sta pricas?! Burazer je vozio.. Kaze da ne oseca 200km/h. Jos je imao dizel 2.0

Ali je imao nekih problema sa njom. Mislim da mu je riknuo neki katalizator(preciscivac goriva), na samo 30 000 predjenih.. i odma je prodao..

Edited by Nazzgul

comment_1913555
na epicu se zale ljudi,kazu da je neverovatno koliko slabo vuce taj auto.pretezak je i ubrzanja su mu katastrofalna

za mene je ubrzanje od 10 sec extra... jeste da je accord brza, al u ovom trenutku je razlika u ceni 4000e sto nije malo. mada kontam da je honda kvalitetniji auto i da se manje kvari!

comment_1913566
za mene je ubrzanje od 10 sec extra... jeste da je accord brza, al u ovom trenutku je razlika u ceni 4000e sto nije malo. mada kontam da je honda kvalitetniji auto i da se manje kvari!

Tako je, a pogledaj i cene polovnih Hondi, jako dobro drze cenu, bolje od nemaca, a za Sevrolet ne moram da ti pricam kako stoji na tom polju. Bila je jedna Epika na "polovnim automobilima" mislim da je stajala bar pola godine, ne znam da li je i dalje tamo. Cena nije velika, ali niko bre nece to da kupi. A Hondu uvek mozes da prodas, kvalitetan je automobil, nece te sigurno izdati kad najmanje treba .... odlican automobil

comment_1913702

Rodjena sestra ovih dana kupuje, na moju preporuku, Opel Vectru B restyling, najverovatnije 2001. godiste, 2.0DTI za 6.000 eur. Znaci porodicni automobil za cetvoro, da nije previse mator, da ima svu potrebnu opremu, jeftin za odrzavanje, a da lepo drzi cenu .... za te pare i tu namenu Vectra je pun pogodak.

comment_1913789
Ne gotivim ja te opelnjake.. Za te pare bih kupio neku golf cetvorku 2000 god i do jaja..

Kupio bih i ja, mada za te pare tesko da moze neka dobra TDi da se uzme, jedino SDI ili onaj 1.4 benzinac .... ali jbg zena hoce porodicni automobil sa velikim gepekom, 5 vrata i da se ne krade (stajace joj ispred zgrade)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.