Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 130.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jednom sam slusao ovaj bend na sahrani (pre skoro 10 godina), poceo sam se smejati, nemam pojma zasto, pa sam je morao napustiti.   Muzika se savrseno poklopila sa atmosferom, babe su narikale, kao

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

• Aces High
    Aces High

Opa mico, cepaj. Thanks Talvi...   Sa Ifoldera se skida tako sto kliknete na "сюда" i onda vam izbaci vise linkova, izaberete jedan (uglavnom prvi) i onda cekate 30 sekunda pa skidate...

comment_246223

Ovako:

1.Sonata shit su najveći pozeri koje sam video u svom životu.Mrzim ih i odvratni su mi,pa hajde da se ne zavaravamo sa time da su oni kraljevi što su izašli na bis!(jeste li videli onog pederka od gitariste?A klavijaturista sa onom klavijaturom koju koriste Zana i OK bend?!)

2.MDB nisu carevi ni kraljevi nego BOGOVI!Atmosfera koju su napravili je bila genijalna,a znam jer sam bio u prvim redovima.

3.Za šutku se slažem,popizdio sam od klinaca koji su mi odbili bubrege....a hteo sam samo da stanem,gledam ih i headbangujem.

Toliko.

LONG LIVE MY DYING BRIDE!!!!!!!!!!!!

comment_247638

Eh, i meni je krivo shto se nisu vracali na bis , ali opet , svirka je bila super (to je mala rech , bilo je mocno , bozanstveno , razbijachki , depresivno ,ocu na josh koju njihovu svirku , ocu na sve kocerte koje oni budu izvodili ,slava im...) ....nemojte vredjati ni Sonatu ni Bride , oba benda su dobro odradila posao...

btw Shaun ,bubnjar, je ranije svirao u Anathemi.....

• 2 weeks later...
comment_253321

My Dying Bride su veoma veoma dobar bend...vecina stvari mi se svidja a najvise For My Fallem Angel, Sear Me (sve 3 verzije koje imam), For You i da... Blak Heart Romance...te 4 su mi najdraze...

jedino sto bih kod njih menjala...(ili da se bolje izrazim sto bi mi se vise svidjalo kad bi bilo bolje...da me neki ovde ne bi obesili)...jeste vokal. Kada recituje kao u For My Fallen Angel, onda ubija! Pevanje bi bilo meni lepse kad bi glas bio malo jaci i dublji...

comment_254193

pa vokal je zastitni znak benda. problem je jer ocigledno slusas samo dva poslednja albuma. btw. kako ti ne smeta vokal Marcusa iz Empyrium-a koji je "gori" od Aronovog?

comment_254221

Juče sam chatovao sa Hamish-em na MDB forumu i podravio je sve fanove u Srbiji.

Eto,lepa vest.

Hail My Dying Bride!

Jel' na onom njihovom forumu?Btw , posetila sam ga i verovatno cu postati chlan istog.....

Ljudi,Aaronov glas je zakon i to u svakom obliku ,black, death, clean osv.Meni se najvishe svidja njegovo pevanje na Angel and the dark river, ta boja glasa , akcenat i toliko ispoljavanje emocija u svakom tonu , ah, osetim grchenje u stomaku svaki put kad ga chujem......imala sam prilike da pricham s njim na Szigetu i odushevio me je njegov akcenat ,zvuchao kao neki engleski lord...ok, mala slavopojka Aaronovom vokalu...

comment_254460

Hej, narode...nemaojte me odmah na giljotinu...

By the way, imam sve albume My Dying Bride i svi su strava! Jeste da mi se ne svidjaju bas sve pesme, ali su oni legende...

A sto se tice glasa...mozda je stvar u mom ukusu...ja volim duboke glasove...

@ Howling Wind

A kako to da ti znas da ja slusam Empyrium? Tu si u pravu...imam sve od njih i mislim da su bogovi! tekstovi su im da poludis a onda se ubijes...i svidja mi se sto imaju tu "medieval" crtu...

comment_255814

Pozdrav, ASKE, jesi li odje ili u Francuskoj? Btw. bas sad slusam Novembre, bila si u pravu fenomenalni su.

za princezu tmine: kad kazes da imas sve albume, imas li engleski prevod Weilanda, posto jos uvek ne divanim nemacki, a bas me zanima sa cime su se oprostili od publike?

comment_256101

@ Howling Wind

Nemam lyrics za "Weiland" na engleskom... ja sam nemacki ucila u srednjoj skoli pa kao mogu da se snadjem... ali ako naidjem negde na prevode, obavesticu te...sada nemam vremena da se i sama pozabavim time, jer spremam ispite...ali u svakom slucaju, ako ih ja budem imala imaces ih i ti

:wink:

comment_256257
smile.gif i meni govore da sa egzistencijom i svemirom neshto nije u redu ali eto, izjavili su da ne zele da stvaraju negativnu atmosferu vec samo koriste muziku da bi izbacili svoju negativnu energiju i sredili se emocionalno...sad , shto pola planete moze da prereze sebi vratnu zilu da bi njima bilo lakshe...ma ,samo neka oni dodju nama josh jedom u komshiluk smile.gif
comment_258915

Uh, mnogo su dobri, stvarno nesvakidasnji bend, clear vokal im najbolje lezi... Inace, nema veze sto su doom, ja sam uvek pozitivan pa mi nista ne smetaju i ne mogu da me ubedace...

E lestate, bas ti je jak avatar :wink:

Setih se mog shuraka gothika na groblju biggrin.gif:mrgreen::wink: