Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.2k
  • Views 877.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad cu sve da objasnim. Dead, Euronimus i Varg. Trojica norveskih tinejdzera ,iz bogatih porodica (sto nije ni cudno jer su norveske) ,izbaceni (ili napustili) srednje skole zbog opsteg neuklapanja

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

SLAVA ISUSU... OBRNUTOM NARAVNO...

comment_2085896

Al si brz brko :mrgreen: Taman krenuo da okacim...

Izasao i novi Temple of Baal, samo malo zajebava novi link. Ceka se upload na rapid.

1257190248_aosothcd.jpg

dobar kover :rockdevil:

skida se sporo u picku materinu, bice za pola sata!

edit: izasao i novi Throneum,bice zanimljivo nocas i sjutra. Samo da daju neke normalne linkove, ifolder zabagovao zestoko.

Edited by morbid god

comment_2086114

Ja sam to sinoc slusao, bas je dobro :da:

Gitara reze, a bubnjevi su ko pravi mitraljez. Na momente mi je kroz glavu prolazio Antaues(i to onaj rad sa njihovog splita sa Kthss), a i Katharsis uticaji se osjecaju. Pojave se tu i tamo oni disonantni zvukovi, al u sustini je ovo jedno crno i prljavo izdanje. Nekro. :rockdevil:

Obavezno probajte.

edit: Sadomatore, eve ti Throneum

http://www.megaupload.com/?d=8GX8TAHO

Edited by morbid god

comment_2086544

Slusaj to jos malo :mrgreen:

A ovaj Aosoth je bas prijatno iznenadjenje, sve je kako treba: kover, nazivi numera, atmosfera i ono najvaznije - muzika. Album je jebeno zakucavanje, black fuckin' metal :rockdevil: Imam osjecaj ko da je ovo nastalo u vrijeme snimanja onog splita Anta/Katharsis, a dodatno su obradili i Antaeus-Inner war, hahahaha! Ko ocekuje moderniji zvuk, nek zaboravi.

comment_2086577

Hahahahahaha. MkM se ne sjece ko pickice iz Shininga, on se kida. Al nije to nista, ko je citao njegove intervjue, skapirao je kolko je chova samodestruktivan i sto je sve volio da radi.

Malo mi je smjesno kad ga neko uporedi sa ovima sto se sjeckaju i zhvalave po koncertima. Emo black metal fuck off.

comment_2086592

10098_logo.jpg

Logo done by Erik of Watain.

Skidaj Grobe, oganj te zapalio. Ovo dodje ko zamjena za Antaeus, obzirom da full lenght doticnog benda izgleda necemo imat prilike da cujemo. LSK je zavrsila u SOTM, ostali su samo MkM i Set kojeg izgleda boli tuki. A i pitanje je kolko ce MkM jos pozivjet, ja svako njegovo novo izdanje dozivljavam kao poslednje :rockdevil:

comment_2086598

Meni je morbidno kad je pio nekakvo sredstvo za ciscenje na koncertu, bio mrtav pijan i izdrogiran pa odlucio da potegne kakvu varikinu :lol: Sve je zivo spalio, nekolko mjeseci je bio sjeban. Manito celjade.

edit: ovo me podsjetilo da odem malo slusat Vorkreist, nisam odavno. Ovih dana cu taman proc njihovu francusku scenu, kakvih sve tu albuma ima.

Edited by morbid god