Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.2k
  • Views 890.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad cu sve da objasnim. Dead, Euronimus i Varg. Trojica norveskih tinejdzera ,iz bogatih porodica (sto nije ni cudno jer su norveske) ,izbaceni (ili napustili) srednje skole zbog opsteg neuklapanja

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

SLAVA ISUSU... OBRNUTOM NARAVNO...

comment_2086677

Jel bre decaci, da nema ko link za kompilaciju 'The wine of satan' vol.1? Trazim to vec neko vrijeme, nema sanse da ga mogu izbunarit. Samo mi izbaca vol.2 i neku knjigu o Boemundu, jednom od vodja I krstaskog rata(koju bih rado nabavio, al to je sad druga prica).

comment_2086808

Kakav očajan intervju, lik je em pozer, em ne zna engleski. Kaže liku "I'm a fundamentalist atheist" a onda na kraju "Ad Maiorem Sathanae Gloriam". Pu.

Brate, fundamentalni ateista je lik sto ga intervjuise. Ako izuzmemo to, jel 'vju i dalje ocajan? A to sto ne zna engleski je plus, svaki pravi bleker ima problema sa gramarom. Vidi samo naseg moderatora.

comment_2086986

Da pojasnim samo, da ne budem pogrešno shvaćen - apsolutno volim Antaeus, ali svira mi kurac od tog elitističkog proseravanja. Pogledaj samo intervjue koje je Fenriz dao meni, kvazi novinaru iz malog webzina iz Srbije, pa vidiš da čovek nema nikakav kompleks, priča sa mnom kao sa svakim. A što se tiče tih časti - imao sam zakazan telefonski intervju sa Morganom iz Marduka (koji je ipak daleko veće mudo od MkM-a), nisam mogao da odem taj dan do Marka nešto pa sam mu poslao pitanja da on odradi intervju. Ili kad je bio Symphony X u BGu, nisam išao jer je padala kiša a ja stanovao daleko, mrzelo me da se cimam. Sve su to ljudi, ne osećam nikakvu počast niti privilegiju što sam radio intervjue sa njima. Drago mi je kad je dobar intervju i to je to. A da osećam neku čast što radim intervju sa likom koji pije varikinu... hm, pa ne baš. Svaka mu čast na muzičkim dostignućima, ali čovek kao čovek (na stranu to što je lud).