Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Featured Replies

Haha, ti minusi su veća misterija nego kvarkovi :haha: ko ih jebe, ne daje ih niko pametan bez razloga.

• Replies 11.2k
  • Views 903k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad cu sve da objasnim. Dead, Euronimus i Varg. Trojica norveskih tinejdzera ,iz bogatih porodica (sto nije ni cudno jer su norveske) ,izbaceni (ili napustili) srednje skole zbog opsteg neuklapanja

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

SLAVA ISUSU... OBRNUTOM NARAVNO...

Hm, zanimljivo, ako se oduzmu bubnjevi i vokal, možda i može malo da se poveže sa DSO. :P

Elem, not my cup of tea.

Pa dobro, nisam mislio da je DsO kopija, nego zbog sličnog sjebanog disonantnog pristupa. Meni album odvaljuje.

Ima da se ulogujem na moj davno banovani fejk nalog da vidim mogu li davati to čudo još uvek :rockdevil:

Videces da ce istog momenta stancovanje prestati.A oni koji su to radili skocice sebi u usta puna svojih govana.

Edited by Josif Visarionovič

Ovamo je ladno u picku materinu, duva sjever i ledi bukvalno. A nisam raspolozen da sjedim u nekoj zadimljenoj kafancini i pijem kakvo usrano vino.

Zato si izabrao opciju - visiti na yumetalu. :haha:

Što je svakako bolje od moje - prekucavati beleške sa predavanja i visiti na yumetalu. :haha:

Ja kucam načela protestantizma, visim na yumetalu i slušam Marduk, gde ćeš bolje? :haha:

Da citas o Bordzijama, slusas istoimeni bend i visis na jum? To je tako gej, u duhu teme.

Edited by morbid god

Želim sve Deathspell Omega fanove da pitam kako im se sviđa ovo:

dobio si pluscinu,trazim album.kome se jebe koji je zanr.

eve ga album,da se ne cimate.

Edited by Ulv Gegner Irminsson

http://www.myspace.com/destroyerzr

Molim vas, pogledajte ovo. Pogotovo slike. :haha:

jao, jao, ovo je još bolje (njegov blog):

Volim

Metal (black,death,viking,folk,pagan),Grindcore,Sanju666,3dsmax,Filmove(horore i animirane uglavnom),moju mamu, macke,glodare,Pagane,Velesovu Knjigu,prirodu,Srbiju,Rusiju,Skandinavske zemlje,Zimu,svitanje,noc,iskrene prijatelje,black-ere,death-ere,Martinke(Shelly's rangers),bodlje,lance(razume se kakve), dugu kosu,srednjovekovno oruzje.

Ne volim

debele gothicharke,gothichare,emose,rastamane,rege,metal(Glam,gothic),glamere(sa zbunjem na glavi i helankama),hriscanstvo,islam,pozere,isfolirane ljude,turbo folk,sponzoruse,kurve,pedere,cigane,anti fa,komuniste,liberale...

HAHA

Lik ima 24 godine. Wow.

Edited by Sigrdrifa

Ali ono je opis dečaka od 14 godine koji je juče otkrio blek metal, a danas mu je mama kupila prve martinke.

Zajebao je i Princa.

Meni je bash po opisu random black metal lik. A i neznam sta je loshe voleti mamu, jedino neznam sta su mu one black-ere i death-ere.

Pa i ja mrzim rastamane, pa mi to ne daje za pravo da silujem Sentenced u 27 godini.