Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 510.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_2182518

Ako ima neko kome ovo nije drago, a deklarise se kao Srbin, pa makar navijao za ne znam koga, taj bi trebao da porazmisli o tome kako ce se nadalje izjasnjavati. Zvezda u srcu, a komsijama cestitke, sa zeljom da i mi njima na derbiju uzmemo titulu u fudbalu, golom u 93-em minutu :)

comment_2182529

Матори кад пре?

Као кош не важи а техничка што су ушли у терен пре краја.

Сад тек видех и словенац каже техничка. Први пут се словенцима слажем.

Edited by serblackbeard

comment_2182530

Ovo se vidja jednom u zivotu , prvi kosarkaski turnir u areni zagreb , i u finalu pobediti Cibonu , sa trojkom sa pola , meni je sezona ispunjena sa zeljama , sve ostalo je bonus , a sad mi je drago sto uvek tvrdim da je kosarka najbolji sport , fantazija.

Sto se tice organizacije , nek se neko zapita da li nekom treba da Hrvati organizuju velike turnire , setimo se rukometa , kosarke ,... nesposobni su za to !

comment_2182532

Svasta.

Sto, nije ti drago? :) 'Ajde, 'ajde, to je prva izjava u afektu, shvatam ja da neko toliko mrzi Partizan, da ne moze ni ovdje da se raduje. Sta cu, ja to ne shvatam bas najbolje. Ne mogu navijati za Cibonu dok slusam kako im navijaci pjevaju "Ubij Srbina".

comment_2182534

Матори кад пре?

Као кош не важи а техничка што су ушли у терен пре краја.

Сад тек видех и словенац каже техничка. Први пут се словенцима слажем.

Kakvi pacenici komentatori , da se ponovi napad jer je klupa cibone bila na terenu , za to cela klupa dobija tehnicku , i izvodi se bezbroj slobodnih bacanja !

comment_2182541

Sto, nije ti drago? :) 'Ajde, 'ajde, to je prva izjava u afektu, shvatam ja da neko toliko mrzi Partizan, da ne moze ni ovdje da se raduje. Sta cu, ja to ne shvatam bas najbolje. Ne mogu navijati za Cibonu dok slusam kako im navijaci pjevaju "Ubij Srbina".

Ja za ustase ne mogu navijati ni kada sede i cute.Sto se tice recenog,apsolutno si u pravu i u potpunosti se slazem,ali zbog cega si to uopste morao pominjati mi nije jasno.Mos' misliti,otkrio si toplu vodu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.