Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Realno u pravu si , ali u kupu se nikad ne zna, jedna utakmica moze prosrati svakog , Muta zna da postavi taktiku protiv ovako "predvidivog" Partizana , sto je u ostalom dokazao i u Kragujevcu , ocekujem pobedu Partizana , ali samo uz ozbiljan pristup , u suprotnom bice cupavo .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako su jeli govna juce sa onom sirenom , ne znam da li je to uopste dozvoljeno , previse je licila na ovu oficijelnu . Mada niko se nije bunio ... Ako sudjenje bude ko sa FMP-ovom filijalom nemamo nikakve sanse , ono malo sto sam odgledao na SOS-u sudija nas je ostetio barem 5-6 puta .

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

Pa kakve to veze ima?Prigovori na ovo bi bili na mestu ukoliko bi se ticali curenja para iz budzeta,a ne privatnih izvora.Mislim,ko si ti da preispitujes ko ce sta raditi sa svojim novcem?Na kraju krajeva,u velikoj vecini slucajeva pare iz te privrede u fudbal ulaze zbog pranja,profita ili neke druge rabote.Fudbal je najprofitabilniji sport,i to je sasvim normalno.

 

neće biti da JAVNA PREDUZEĆA ulaze u to zbog profita.

 

Ti si našao podatke za državni budžet a ne za JAVNA PREDUZEĆA, a ona opet pripadaju građanima. To da ti građani više troše na fudbal u ovoj zemlji nij eistina, dakle nema nikakvog profita u čitavoj stvari, već su debeli direktori tih preduzeća fanovi, a misle da je kompanija njihova prćija.

 

ministarstvo sporta lepo može da zabrani finansiranje neprofitabilnih i neuspešnih sportova, posebno od strane javnih preduzeća, privatne ko jebe, neka plaćaju. najbolje strane lige imaju privatne vlasnike klubova.

 

Dakle naša ''sportska društva'' uzimaju keš a mi ne dobijamo ništa za uzvrat, zajebi ti to, nema uspeha, nema keša, tačka.

 

A ne da pre neki dan novine pišu da je zarada Partizana 38 miliona evra a oni ne mogu da skrpe 3 miliona za pojačanja, o Zvezdi da i ne govorimo. Za to vreme KK Partizan ima 10 puta manji budžet. A svi oni su JAVNO VLASNIŠTVO.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...