Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

zvezda da nema ime to koje ima(koje god sada bilo trenutno),ne bi mogla vec godinama da se pati u toj jadranskoj ligi,morala bi da ustupi mesto nekom drugom od nasih klubova koji bi pokusao nesto zapazenije da uradi...

 

ocekujem da se tegeltija pojavi u dresu partizana :mrgreen:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adam Morison nije više član Crvene zvezde. Sjajni američki šuter sporazumno je raskinuo ugovor sa crveno-belima, tačnije iskoristio je klauzulu po kojoj je mogao da napusti klub ukoliko se lok-aut u NBA ligi završi.

 

Zar nisu rekli da je dosao na celu sezonu?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Zahvaljujem se klubu, saigračima i treneru na poverenju, šansi koju sam dobio i toploj dobrodošlici. Nikada ranije nisam bio u Evropi i moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom koju nikada nisam doživeo. To ću pamtiti ceo život. Partijama u Zvezdi dokazao sam sebi da mogu ponovo da igram na visokom nivou", poručio je Morison.

 

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović potvrdio je Morisonov odlazak i istakao:

"Veoma nam je žao što Morison napušta klub, jer je reč izvanrednom čoveku i vrhunskom sportisti. Zahvaljujemo mu se na trudu, zalaganju i pomoći koju je pružio našem mladom timu za ova tri meseca. Svi mu želimo mnogo uspeha u nastavku karijere. U ovom trenutku nećemo žuriti sa traženjem zamene za Morisona, želimo da napravimo pravo rešenje po pitanju pojačanja, a ne ishitrenu odluku. Potreban nam je igrač koji će pomoći našem mladom timu."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije imao Morison tu klauzulu u ugovoru, već se nekoliko puta pokačio sa Pešićem, pa je oteran. Bilo ko na treningu da odigra malu jaču odbranu na njemu on ulazi u konflikt i odmah se prekida trening.

 

istripovao da je zvezda. u principu, on i jeste to ovde, ali se, ocigledno, malo preracunao. ili je video da mu se moze u fmpu/zlezdi. mada kapiram da ga je boleo kurac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...