Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1614844

:):):):)

Pa imate jednu titulu vise... da li to znaci da ste bolji od nas? Od mene nemas pivo, jer i dalje nisi u pravu... ti i dalje tvrdis da je C.Zvezda trofejniji kosarkaski kolektiv od Partizana? Ti si jedini koji to tvrdi... A jos mi imamo trofej VASHE lige... mislim na Gudjr ligu... tako da smo po titulama izjednaceni + mi imamo nekoliko evropskih titula vise od vas... dakle, PARTIZAN JE BOLJI!!!

• Replies 11.9k
  • Views 452.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_1614857
:):):):)

Pa imate jednu titulu vise... da li to znaci da ste bolji od nas? Od mene nemas pivo, jer i dalje nisi u pravu... ti i dalje tvrdis da je C.Zvezda trofejniji kosarkaski kolektiv od Partizana? Ti si jedini koji to tvrdi... A jos mi imamo trofej VASHE lige... mislim na Gudjr ligu... tako da smo po titulama izjednaceni + mi imamo nekoliko evropskih titula vise od vas... dakle, PARTIZAN JE BOLJI!!!

Napisao sam da je Partizan bolji zbog Evrolige.

A ono od pre da je Zvezda mozda bolja sam napisao jer nisam znao koliko imamo titula prednosti.

Vi ste(ne persiram ti :bigblue: ) napravili sprdnju,covek kad cita(a da ne zna nista o kosarci) pomislio bi da je Zvezda neki seoski tim a Partizan najbolji tim na svetu.

comment_1614892
Napisao sam da je Partizan bolji zbog Evrolige.

A ono od pre da je Zvezda mozda bolja sam napisao jer nisam znao koliko imamo titula prednosti.

Vi ste(ne persiram ti :bigblue: ) napravili sprdnju,covek kad cita(a da ne zna nista o kosarci) pomislio bi da je Zvezda neki seoski tim a Partizan najbolji tim na svetu.

hahaha

ti vidim znas bas puno o kosarci..hahahaha..zvezda nije osvojila titulu 10god, dobije nas jednom u 10meceva i opet su bolji..kolko godina imas ti?

@sabre

ko misli da je najbolji na svetu?u evropi smo medju najboljih 10.sa ovakvim budzetom i sudijama koje su UVEK protiv nas.pa ti vidi!da imamo budzet kao cigani, isli bi na final 4 s po kurca!

comment_1614898
To vi mislite da ste u fudbalu... posto mozete samo time da se ponosite...

ne na svetu, samo u istocnoj evropi. najveci fudbalski klub, mislim.

i sudijama koje su UVEK protiv nas.pa ti vidi!

sto im danilovic i dule ne upadnu malo u sudijsku svlacionicu. onda bi ste i tamo bili najbolji kao i ovde.

comment_1614903
ne na svetu, samo u istocnoj evropi. najveci fudbalski klub, mislim.

sto im danilovic i dule ne upadnu malo u sudijsku svlacionicu. onda bi ste i tamo bili najbolji kao i ovde.

e, covece, ti bas nista ne znas o kosarci...ovde smo i bez sudija najbolji..tako da...ovo i nije tema o tome

Edited by Amon-Ra

comment_1614907
hahaha

ti vidim znas bas puno o kosarci..hahahaha..zvezda nije osvojila titulu 10god, dobije nas jednom u 10meceva i opet su bolji..kolko godina imas ti?

@sabre

ko misli da je najbolji na svetu?u evropi smo medju najboljih 10.sa ovakvim budzetom i sudijama koje su UVEK protiv nas.pa ti vidi!da imamo budzet kao cigani, isli bi na final 4 s po kurca!

Jbt kakav si ti lik.15>14(mene tako uce u skoli).

Nisam rekao da je Zvezda sada bolja.Ali cinjenice nisu bitne,bitno je da se ispadne pametan.

Po tvojoj logici Liverpul nije nikakav faktor u Engleskoj jer odavno nemaju titulu.Smesni ste.

Inace u svim sportovima(od baleta do sumo rvanja) sudije potkradaju Partizan.Setimo se legendarnog Jesica.

comment_1614913
Nisam rekao da je Zvezda sada bolja.Ali cinjenice nisu bitne,bitno je da se ispadne pametan.

I postoji razlika izmedju reci "bolji" i "trofejniji"... a vi niste ni jedno ni drugo... :da: Trofejniji ste u fudbalu i bolje uigrani... i to je to...

Edited by Geozee

comment_1614918
Steaua je najveca... :da:

nije, zvezda je.

vise domacih trofeja.

titule: 25:23 za zvezdu.

kupovi: 21:20 za zvezdu.

u jacoj konkurenciji (do 1991, hajduk, partizan, dinamo, vojvodina itd)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.