Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Crvena zvezda – Vojvodina 3:0 icon_surprised.gificon_confused.gif

Fotografije sa meća: link i izveštaj sa utakmice: link

fk_vojvodina_04.jpg

• Replies 11.9k
  • Views 477.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

da je ovaj gospodin sto je prvi na slici iskoristio sansu na pocektu utakmice, drugacije bi bilo.

Partizan pušta u prodaju paket za pet utakmica, uključujući i derbi, za 800 dinara. Mora se uzeti to.

na kraju ce partizan i zvezda placati navijacima da im dolaze na tekme...

specijalna uskrsnja akcija fk partizan...uz kupljenu ulaznicu dobijes i toster...vaucer za kupovinu carapa...zeka casti...iz pozadine...

Jel' zna neko sastav ove reprezentacije nase lige sto ce sad da igra protiv Japana?Ja samo znam da su Vilotica pozvali.

Pa jebiga,moraju...kada nisu u stanju da publici ponude dobar fudbal,onda moraju nekako da im uvale avetinjske stadione.

:haha:

Samo trojica iz prvog tima na tabeli.Smesno.Milinkovic je odustao da zajedno sa ovim Curcicem vodi,zbog toga sto su im se mnogo mesali u selekciju.Menadzeri opet buse.

Biće ovo dobar kec na Japan.

:haha:

Smesan sastav.Nema Lazetica i Stamenkovica jebote.Svasta.

Stamenkovic je rupa,njega ni treba biti.Ali Lazetic je trebao itekako.No,on je mator i nema sanse da ga nekome uvale u inostranstvu,samim tim ga ni nema na spisku.Malog Lazovica su isto trebali voditi.

Stamenković je bukiran za K1 turnir, Badr Hari ga je izazvao.

Pickica.Tehnicki nokaut u drugoj rundi.

Moj burazer građen isto kao Hari, a ima i istu visinu i težinu. :rockdevil:

Ja se nadam da ce moje sestre gajiti isto postovanje i divljenje prema svom bati kad porastu kao sto sad ima Kuruz. :D

Ja se nadam da ce moje sestre gajiti isto postovanje i divljenje prema svom bati kad porastu kao sto sad ima Kuruz. :D

Nije to divljenje, no istina. :D

197 cm, 105 kg mišića

'Oću ja mišiće. :(

'Oću ja mišiće. :(

evo ti,perverzni bolesniku...

misevi1lg1.jpg

:evotigana:

Prestani da se druzis sa onim huljama sa tribine,treniraj,jebi i citaj Dostojevskog.

Tribina :rockdevil:

S treninzima počeo, Dostojevskog čitao još ranije, a ovo treće posle aprilskog roka. :redface:

Trne, debilu. :evotigana:

Jebali vas misici,jebem vas zaludjene.Kupajte se i izgledajte ko ljudi,pa mozda i pojebete nesto.

Samo bez fotoaparata na lokalno groblje...nista od posla ako se ta spravica ponese...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.