Jump to content

Sportska kladionica


.:Thor:.

Recommended Posts

@Jaroslav

 

Boston je ipak jedna od jačih ekipa u odbrani. Ali, situacija sa brojem poena će se verovatno promeniti kada se vrate Rondo i Allen. Poslednjih nekoliko utakmica ni jedan ni drugi nisu igrali, a zajedno postižu 30-ak poena po meču, a kad se vrate, Boston bi trebalo da se poboljša u napadu, pa bi trebalo padati i više poena. Što se Golden Stejta tiče, oni su krš u odbrani kakvog nema nadaleko, među prvima su u ligi po broju primljenih koševa, i situacija je takva godinama unazad, oni jednostavno trče i napucavaju se sa protivnicima. To je raj, kad njima dođe nekakav Denver recimo, zna se da će pasti bar 200-210 koševa :da:

 

@DS

 

http://www.youtube.com/watch?v=fkfd2-VMa2c&feature=related

 

Kontaš? :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jaroslav

 

Boston je ipak jedna od jačih ekipa u odbrani. Ali, situacija sa brojem poena će se verovatno promeniti kada se vrate Rondo i Allen. Poslednjih nekoliko utakmica ni jedan ni drugi nisu igrali, a zajedno postižu 30-ak poena po meču, a kad se vrate, Boston bi trebalo da se poboljša u napadu, pa bi trebalo padati i više poena.

 

С тим што ће, посебно због Ронда, бити још јачи у одбрани, па ће се успоставити тај неки баланс. ;) Али, кажем ти, ретко кад се дешава да пређу ту границу коју дају у кладионици. :da:

 

Što se Golden Stejta tiče, oni su krš u odbrani kakvog nema nadaleko, među prvima su u ligi po broju primljenih koševa, i situacija je takva godinama unazad, oni jednostavno trče i napucavaju se sa protivnicima. To je raj, kad njima dođe nekakav Denver recimo, zna se da će pasti bar 200-210 koševa

 

Управо то.

 

Ево, вечерас играју Вашингтон - Чикаго. Иако доста често и Чикаго зна у минус да оде, овде очекујем пуњење. Граница је на 190.5 поена, а Визардси знају ефикасно кући да играју. Свакако да је минус што Чикаго игра без Денга, али верујем да ће бити јурњаве, а самим тим и доста кошева. :da: Исто очекујем и за Клиперси - Оклахома.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za Clipperse i Oklahomu verujem, kako Clippersi nemaju igrača koji može da zaustavi Duranta, a Westbrook ima prednost u odnosu na Paula u visini, tako Thunder nema dovoljno brzog centra koji može da parira dvojcu Griffin-Jordan, pa bi tu moglo pasti dosta poena stvarno. Za Čikago sam malo skeptičan, to je duel jedne od najjačih odbrana i jedne ekipe koja se oslanja na brzinu, pa šta presudi. Nisam se kladio na poene, ali moglo bi tu biti i 190 ili manje, Wall-a ipak čuva Rose tokom većeg dela utakmice, ne znam baš koliko će se on poena naubacivati, slično važi i za centre Vašingtona, ali dobro, videćemo ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbg, Brewer stisao Younga, Boozer Lewisa i to je to, igra se onako kako Bullsima ide na ruku :da: Igrao sam hendikep na Majami-Nju Orleans (-12.5) a Hornetsi izašli nešto raspucani, šutiraju 10/11 za dva :mhihi: Ali dobro, neće to trajati celu utakmicu, samo se nadam da će Majami da dobije sa 13 ili više razlike :mhihi: Ostalo ide po planu, Filadelfija vodi sa 5 razlike protiv Medžika, meni treba 6 ili više, Milvoki uskoro počinje, i čekam pobedu Dalasa u Finiksu. Biće zanimljivo :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aaaaaaaahahahaha, ne mogu da verujem, Reddick šupak šutira i pogodi trojku u poslednjoj sekundi i Medžik izgubi sa 5 razlike, a meni trebalo 6, lol, ali lol, na šta će pasti tiket :no: Čikago dobio, Majami vodi sa 20-ak razlike, Milvoki sa 10 :haha: Pre toga Meeks konjina, šutira 91% slobodnjake i promaši jedan, isto tako i Iguodala i Turner, tri promašena slobodnjaka u poslednjih 30 sekundi utakmice, ne mogu da verujem :no: Medžik u poslednjih 30 sekundi 10 poena, jbt, koje sam nesreće :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Изгледа да сам погрешио за Вашингтон - Чикаго. Јеботе, како је кренуло, Визардси неће прећи 35 поена у првом полувремену. :haha:

 

necu da zvucim kao hejl, ali nemoj vise pricati o kosarci. ne ide ti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Butterfingers

 

Do jaja! Bilo je sve po planu u NBA, nikakva posebna iznenađenja. Napomenuću da se Minesoti vratio Beasley, koji je sinoć imao 34 poena, tako da oni tek sad nisu ekipa za zajebanciju :da: I da, povredio se Steve Nash, pa nije igrao protiv Dalasa, i Finiks je bez njega očigledno možda najveća kanta u ligi, pa ako je malo ozbiljnija povreda treba uvek protiv njih igrati :haha:

 

A evo je moja tuga od tiketa :) Obratite pažnju na prvi par xD

 

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1449-5026139-950

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto i mene, moćni JJ Reddick :haha: Pre toga šuta 2/12 šut :rockdevil: No dobro, biće danas valjda bolje, igra se neka Indijana hendikepirana, isto tako za Atlantu (btw možda vam je to dobar izbor), samo +4.5 na Toronto-Atlanta, a Raptorsi čini mi se uvek od Atlante gube sa većom razlikom, a ne pomaže to što nema Bargnanija (a neće izgleda ni Barbosa igrati), koji bi bio odličan dodatak jer je Horford povređen, ovako, ništa od centara za Raptorse. S druge strane, Atlanta ima samo takvu postavu na ostalim pozicijama, i generalno su jedan od najgorih protivnika u ligi za Toronto. Tako da, pošto mi je Toronto omiljena ekipa, nikad ne gledam utakmice protiv Atlante :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm. Ja sam uzeo hendikep na Netse. +9,5 mi se čini baš privlačno, ne verujem da će ih kantati nešto preko toga, a opušteno može i da im se prekine ovaj domaćinski pobednički niz. Ne bi me čudilo da to baš budu Netsi.

 

Atlanta mi deluje nestvarno sigurno. Treba da imaju baš očajno šutersko veče da izgube ovo.

 

Kad sam video +4,5 na Cavse, reko' prihvatam ovo oberučke. Međutim, ako su tačne informacije večeras se vraćaju Rondo i J O'neal, a to je već druga priča. + Prošlu tekmu penzosi iz Bostona u zadnja 4 minuta nisu postigli poen protiv Clevelanda. Tako da ipak Boston i to sa hendikepom, pa šta bude.

 

I četvrti pik, mi je Nicks - Pistons under 184,5. Dve očajne ekipe. Stvarno ne vidim da neko ide preko 90 poena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro si ocenio za Indijanu, bar što se hendikepa tiče, bilo je 7 razlike i na tom paru mi pao tiket :mhihi: Atlanta dobila Raptorse 23 razlike, to je to, klasičan poraz Toronta od Atlante, padnu već u prvom poluvremenu i do kraja Atlanta rutinski. I danas kao i juče, što bi trne rekao, ne mogu večno padati na jednom paru :mhihi: Možda ću danas na dva :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

I četvrti pik, mi je Nicks - Pistons under 184,5. Dve očajne ekipe. Stvarno ne vidim da neko ide preko 90 poena.

 

Hehe, igrao ja tamo negde na pocetku sezone Nikse i Seltikse ispod 194,5. Na kraju bio rezultat 116:112 :haha: Ja reko ovi Niksi ima da razvaljuju ove sezone, kad kurcina...ma luzeri, nikad oni nece biti sampioni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čekaju da ozdravi Baron Davis :mhihi: Ne znam koliko će ih on učinit boljom ekipom, ali barem ih neće kantati svaka ekipa koja ima iole valjanog plejmejkera :mhihi: Pa još ako imaju dobog igrača za čuvanje Entonija, ode NY u qrac xD

 

I da, zašto u duelu dve ekipe sa najboljom odbranom stoji manje/više broj koševa 185 na kladionici :confused: Filadelfija-Čikago, igraću na manje :mhihi: Filadelfija prima nekih 86 poena po utakmici, a Čikago 87.5, aj da su stavili 175 ili 180, ali 185 mi baš mnogo :confused:

Edited by Stolet

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...