Jump to content

Sportska kladionica


.:Thor:.

Recommended Posts

Počinje NBA sezona pa ću ovde ostavljati neke preporuke. Sinoć sam pogodio hendikep na Majami i pobedu Klivlenda i onda se sjebao na Lejkerse koji su uspeli da izgube od Dalasa koji igra bez Novickog, bravo.

 

Večeras sam sklopio neke opklade sa hendikepima, bet365 ima finu opciju da postoji lista sa gomilom hendikepa, pa može da se bira, i tu sam odabrao:

 

Toronto - Indijana 1 (uz +3.5 poena Torontu)

 

Filadelfija - Denver 2 (+3.5 Denveru)

 

Detroit - Hjuston 2 (+6.5 Hjustonu)

 

Juta - Dalas 1 (-3.5 Juti)

 

Nju Orleans - San Antonio 2 (-2.5 San Antoniju)

 

Uz to ću dodati i America MG - Flamengo 2+ golova za domaćina pa šta bude :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uf što sam se ispromašivao. 4 od 6 :cry: I ovo poslednje sad vidim da sam se zajebao, napisao America umesto Atletico Mineiro, previše se kladim na brazilsku 2. ligu :) Napadali i napadali, 25 šuteva na gol i jedna samo ušla, Flamengo igrao klasično pacovski. Denver je drugi promašaj, tu sam se baš iznenadio, Filadelfiji nije igrao Bynum, izgubili su Loua Williamsa, a Iguodala je prešao u Denver, to je baš delovalo kao sigurna pobeda gostiju, no dobro.

 

Večeras se ne igra utakmica Brooklyn-NY, zbog uragana je odložena, tako da se igra jedino u Teksasu, San Antonio dočekuje Oklahomu, i verovatno gubi. Igrali su sinoć dosta neizvesnu utakmicu u kojoj su jurili dvocifrenu razliku i na kraju pobedili, Duncan i Parker su igrali po 35 minuta, Ginobili je povređen. Ako Pop i ove godine misli da primenjuje taktiku od prošle sezone, skoro sam ubeđen da Duncan neće igrati večeras.

 

Dajte neke predloge za neki fuzbal za sutra, subotu, nedelju :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na San Antonio - Oklahoma ulazi više poena samo tako.

 

Imaš za danas odličnu kvotu, Melila - Levante 2, kvota je 2.00, a gotovo je sigurica. Takođe se mogu probati golovi na Sevilja - Espanjol. Mjalbi - Elfsborg bi trebala biti dvojka, jer Švedi imaju još dva kola do kraja, a Elfsborg i Malme dele prvo mesto. Malme igra protiv nekih pilićara kući i to sigurno dobija, tako da Elfsborg mora juriti pobedu, jer u poslednjem kolu igraju kući sa Atvidabergom, kome bodovi ne trebaju, a Malme gostuje AIK-u, koji se bori za ulazak u Evropu. Sve to dovodi do toga da Elfsborg danas mora da pobedi, ako žele titulu.

Edited by Јарослав

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vidi stvarno dva kola do kraja u Švedskoj. Mislim da ću odigrati Elfsborg, ili pobedu ili 2+ golova, vidim da je Mjallby primio po dva komada kod kuće u poslednje dve utakmice, a Elfsborg je posle Malmea najefikasnija ekipa u gostima. Igrao bih nešto i na Malme, neko razvaljivanje protivnika, kvota na pobedu je samo 1.14, znači neki hendikep recimo bi možda bio isplativ.

 

Nego, za te kupove, kako znati koja ekipa igra sa najjačom postavom a koja čuva igrače? Konkretno Levante ide u goste Sevilji za 3 dana, a za 7 dana igra protiv Twentea u gostima u Ligi Evrope. Očajni su u gostima u Primeri, a uz ovakav raspored verovatno će da izađu na teren sa rezervnim timom.

 

Znam da je za jake ekipe koje pucaju na titulu a ne igraju u Ligi šampiona uvek prioritet liga, ali za ove prosečne ekipe nikad ne znam. Eto Levante npr., da li je njima prioritet Primera ili Liga Evrope? o.O

 

Ha, e odigraću 1 na ovaj Eibar protiv Bilbaa. Bilbao je toliko jadan da mora da se fokusira na gostovanje u Granadi, a ovaj Eibar je zapravo jedna od najboljih ekipa u Segundi izgleda :D Kod kuće su razvalili sve protivnike, skoro 3 gola po utakmici. Kontam da će se ekipe iz Segunde mnogo više truditi na ovim utakmicama, i da će igrati u najjačim sastavima, a kec na Eibar je 5.00 :D 2+ golova 3.00 :) 1-2 evra ću uložiti, neću umreti zbog toga :)

 

Koji sam ja car. Segunda B :haha: Toliko o tome :haha:

 

Još meni nejasno kako nisam čuo za tu ekipu xD

Edited by Stolet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nego, za te kupove, kako znati koja ekipa igra sa najjačom postavom a koja čuva igrače? Konkretno Levante ide u goste Sevilji za 3 dana, a za 7 dana igra protiv Twentea u gostima u Ligi Evrope. Očajni su u gostima u Primeri, a uz ovakav raspored verovatno će da izađu na teren sa rezervnim timom.

 

Ево ти пример Лиона од синоћ. Њима је свакако главни циљ првенство (или бар ЛШ следеће сезоне), а поред тога, гледају и што даље да догурају у Лиги Европе. За велике клубове паре леже ту, а за мање и осредње у купу. То је и довело до тога да Ница синоћ да три комада за 15 минута. Што се Левантеа тиче, верујем да су свесни да не могу да догурају превише далеко у ЛЕ, а да им је неко понудио 6. место у првенству на крају, пре него што је исто почело, капирам да би прихватили то оберучке. Због тога ми се чини да ће гледати далеко да стигну у Купу, а Мелила је очајна ове сезоне у трећој лиги, с тим што имају времена да се саберу и уђу у борбу за плеј оф за улазак у Сегунду.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...