Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2002684

ma nebi se ja na njega oslanjao,pokazao je sta je i ko je kad su najvece utakmice bile u pitanju.dva najaca poteza u istoriji fudbala su fergijeva kita realu sa bekamom i barselonina vama sa ronaldinjom.vidjecemo je li opet fergi isp'o victor sa pedercicem,koliko ja kontam itekako jeste.

• Replies 8.1k
  • Views 351.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2003307
Ja ne mogu da verujem sta ovaj Elderane prica. :) Je li,je l' ti nas zajebavas?Ti zaista mislis da je Anceloti jedini krivac za prethodne dve sezone?Dobro neko rece...ti zivis u oblacima mala.

Ni ja ne vjerujem da neko navija za Juve, pa sta da radim :) Ajde, vidicemo. Sezona je pred nama, vidicemo rezultate, pa cemo razgovarati. Anceloti nije imao motiv, i bilo je ocigledno.

• Author
comment_2005478
Melo potpisao! :rockdevil::pivopije:

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...ter-felipe-melo

Bice to jebacka sredina terena!

Da, odlican je ali da bi iole mogli da se nadamo skudetu treba jos jedan iz odbrane, minimum. Kakav je ovaj?

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...tus-he-will-not

I ne sme se prodati Djovinko, ako vec Trezege ode

• Author
comment_2005953

Akvilaniju bi bilo bolje u Juventusu :da:

Elem. http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/...ceres-swap-deal

Poulsen je krsh, Barsa nije glupa, ipak je prvak Evrope, i stalno mi se mota po glavi zasto da uzmu Poulsena? Ili je ovaj Caceres mnogo los, pa idu na foru "POULSEN NA KLUPU, A NEKA SE JUVE SNADJE SA OVIM KAKO ZNA I UME" Nije mi logicno da Barsa kao navodno daje perspektivnog igraca da bi uzela jednu krsinu popot Poulsena :confused: :confused: :confused:

Edited by Miskoni

comment_2006044

Otisao izgleda Ibrakadabra u Barselonu za 45.000.000 evra + Samuel Eto + Hleb(pozajmica). Barsa ostala bez klasicnog golgetera, ne znam koliko im je sve ovo pametno. Ibrahimovic je strasan igrac, al pitanje je kako ce se uklopit u njihovu igru. Sa druge strane, Inter izgubio jedinog igraca koji je umio sam nesto da uradi. Eto'o je vrhunski napadac, al nema u Interu igraca da mu konstantno otvaraju prostor i daju kvalitetne lopte. Da ne pricam o Militu, njemu tek treba kvalitetna lopta jer je ovako poprilicno neupotrebljiv. Baloteli je talenat, al jos nezreo. Obina i Suazo su kante, trkaci bez glave.

Ovaj kes sto je Inter uzeo ce taman da potrosi na platu Etoa, izgleda da ce kamerunac dobit neki ugovor od 10-12 miliona godisnje. Jebem ti naopaku filozofiju Intera, oni se nikad nece opametit.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.