Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 350.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2464443

Nisu trebali ni igrati.Smesna je ova Roma,komedija od ekipe.Kada ih Marone,Djakerini,Estigaribija i Borielo ovako razvale,neka idu u seriu B i tamo cackaju jaja Albinolefeu.

http://www.youtube.com/watch?v=L7ItVj5Bx6g

Bog! :rockdevil:

A jest sprektakularan do mojega. Slučajno i srećno mu se odbila lopta, i uradio je jedinu dobri stvar koju još ima - šutirao preicozno i dao gol, istina lijep. Što se tiče opaske o Seriji B, zna se ko je tamo proveo godinu dana.

Nisam gledao utakmicu ali rekoše mi da je zasluženo. Nisam se mnogo potresao, jer to je samo kup, prvenstvo je bitnije. A Juventus nije toliko dobar kao što sada izgleda i osvajanje kupa će mu biti krajnji domet ove godine.

comment_2464451

Javio si se, hrabro. :D

Malo je bezveze da osporavas to da je covek poslao dva odbrambena igraca po burek ljuti s mesom, cetvrtinu i viva jogurt u flasici, pre nego sto je sutnuo neodbranjivo...

Juventus ih je tek 2:0 dobio, a Roma je juče mogla još najmanje 2 gola dati... Uostalom, vidjećemo ko je pilićar prekosutra.

:P

comment_2464522

Neki cobanin iz Kaljarija.Odigrao 3 krstene utakmice i sada je kao neki kurac.

A jest sprektakularan do mojega. Slučajno i srećno mu se odbila lopta, i uradio je jedinu dobri stvar koju još ima - šutirao preicozno i dao gol, istina lijep. Što se tiče opaske o Seriji B, zna se ko je tamo proveo godinu dana.

Nisam gledao utakmicu ali rekoše mi da je zasluženo. Nisam se mnogo potresao, jer to je samo kup, prvenstvo je bitnije. A Juventus nije toliko dobar kao što sada izgleda i osvajanje kupa će mu biti krajnji domet ove godine.

Aha...juce si rekao da nece osvojiti nista,danas vec tvrdis da ce uzeti kup.Sta ce biti sutra,dupla kruna? :haha:

A ovo za gol...smesan si jebote.

comment_2464772

Добиће их. Не би ме нимало чудило да крену у купу да гризу к'о луди, јер првенство нема шансе да узму. А пола тима ће им сигурно отићи на лето, и онда ће опет да се врате на ниво просечне екипе, па тек онда неће ништа освајати.

comment_2464841

Не знам баш, пао би са коња на магарца. :haha:

ЕДИТ: Ово нешто багује форум?!

Ма зајебавам се, иронија. Мало Дутину да подјебавамо. ;)

Edited by Јарослав

comment_2464914

ja ne podjebavam,mislio sam da se zna da najmanje postujem italijansku ligu,ukljucujuci sve timove.simpatican mi bio napoli sa pocetka sezone cisto po igri,dok nisu pokazali da su u sustini i oni jedan obicni zabarski tim.antifudbalska liga zadnjih iks na enti broj godina.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.